Algselt postitas Peeter I
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKas "pöörane seiklusele" on eesti eestikeelseid subtiitreid?(Ei mõtle mingit konkreetset hooaega)
Ma sygisel vaatasin kyll igat osa, suht lahe saade vms
( Ma ei mäleta, kas see oli ka sygisel või varem, aga mina olin nende kahe modelli poolt )
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustkust saaks odavalt endale tellida Apple iPhone 3GS?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Et on toa antenn ja tahan vaadata telekat läbi digi tv. Et probleem selles, et pilt hakib. natukene pilt on siis jookseb kokku. et nagu välisantenni eriti võimalust panna pole. Mida soovitate, et digi tv-d näeks ilusti?
Võib olla ka mingi väiksem välisantenn ehk siis mis käib välja aknalauale.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustEi saa vaadata etvspordi lehelt videosid, ütleb, et "Waiting for a video" or smth, ja jääbki "ootama".
Suht just tegin formati, mis pluginat mul sinna vaja on?
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustEt on toa antenn ja tahan vaadata telekat läbi digi tv. Et probleem selles, et pilt hakib. natukene pilt on siis jookseb kokku. et nagu välisantenni eriti võimalust panna pole. Mida soovitate, et digi tv-d näeks ilusti?
Võib olla ka mingi väiksem välisantenn ehk siis mis käib välja aknalauale.
Number 1: Keera toaantenn kummuli . Väidetavalt aitab ning asja taga mingi digitaallainete levimise eripära. Minul on aidanud ka.
Number 2: On olemas mingid digitaallainete vastuvõtmiseks optimeeritud toaantennid. Nagu see. Üks sarnane sai kunagi hangitud, ning toaantennidest on ta ka kõige paremini pilti ette võtnud.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSama küsimus minulgi."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustEt on toa antenn ja tahan vaadata telekat läbi digi tv. Et probleem selles, et pilt hakib. natukene pilt on siis jookseb kokku. et nagu välisantenni eriti võimalust panna pole. Mida soovitate, et digi tv-d näeks ilusti?
Võib olla ka mingi väiksem välisantenn ehk siis mis käib välja aknalauale.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMida tähendab järgnev lause eesti keeles? ( muidu on vene k. kirjutatud, a tähed on meie)
Jan 4ik prosti esli smozes menja doveli v4era
sõbrannale saadeti selline sõnum, maitea, aidake selgitada :P
ning mis sa loed sõbrannade smse. Kui talle saadeti vene keeles, siis see tähendab, et ta oskab vene keeles rääkida.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar