Kes need pandad olid eilsel muusikaauhindade jagamisel?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKes need pandad olid eilsel muusikaauhindade jagamisel?
Kui esinemas näha soovid siis 26. märts RockCafes esinevad enne Brainstromiolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Noonik Vaata postitustWifi probleem
Milles võib viga olla ... püüan saada wpa2 kaitsega netti ja parool on õigesti sisestatud, kuid netiga ära ei ühenda. google ja mõistus on alt vedanud, ehk on mõni wifi-guru võimeline mulle soovitusi jagama.
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustPõhimõtteliselt endal sama probleem. Ühendab küll korra ära, aga siis hakkab välja loopima ja ütleb, et parool on vale. Olen proovinud paroole vahetada ja sisestanud neid kordi, kuid ikka sama jama. Äkki tõesti keegi oskaks aidata.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKas tähtsate isikute lastel (Näiteks Barack Obama lapsed) .. Kas neil seistakse tunniajal kõrval ja käiakse koguaeg koolis järel?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas FUZZU Vaata postitustpalun seletage mule kruvireegel nii lihtsalt kui võimalik ära. kuidas ma saan aru, mis pidi liigub vool ja mis pidi on magnetvälja jõujooned?
Teed "thumb(s) up" aka "ihan fain" aka "pöial püsti" aka "(y)" parema käega, keerad pöidla voolusuunda ja ülejäänud näpud näitavad mag.välja jõujooni (kujutad, et sõrmeotstest tulevad nooled välja).
Kui see nüüd vasaku käega oli, siis minu fail, aga vaata õpikust järgi see.
Kommentaar
-
Parema käe ehk kruvi reegel:
Kui (parempoolne) kruvi panna liikuma piki vooluga juhet nii, et kruvi pea pöörlemine ühtib magnetilise induktsiooni vektori suunaga, siis kruvi ise liigub voolu kulgemise suunas.
http://www.obs.ee/~jaak/loengud/tein...kolmteist.html
Millest ma rääkisin siis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustVäidetavalt puhkusele, kuigi ükski normaalne inimene ju sinna puhkama ei läheks. Samas, ega Dannar ei olegi normaalne.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKus mujal sa sellist pulli näed.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar