Miks on siin foorumis FC Bayern München'i teema vihase smailiga ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMiks on siin foorumis FC Bayern München'i teema vihase smailiga ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Triklosan Vaata postitustSoovitag viirusetõrjet, oleks vaja oma arvutit kaitsta veidi.
Enne oli Nod32, aga nagu elu näitas, siis polnud sellest tolku, kui üks worn arvuti vähem kui nädalaga arvuti üsna tuksi suutis keerata. Peale probleemi ärakoristamist selle Avira ta mulle peale panigi.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas M.Eller Vaata postitusttiri omale AVG
Kommentaar
-
Algselt postitas Triklosan Vaata postitustSoovitag viirusetõrjet, oleks vaja oma arvutit kaitsta veidi.
Töötab edukalt.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustSee õudusunenägu on mulle alati peale arvutiremonti peale pandud ja oh õudust, selline pask. Arvuti oli täiesti tuksis, siis tegin igasuguseid erienvadi tõrjeid AVG'ga ja mitte sittagi , näitas et puhas. Aga tõmbasin NOD32 ja kohe leidis pahna üles ja arvuti korras.
Tasulise tarkvara tootjad on muidugi kenad kombod kokku pannud - tulemüür, viirusetõrje janhkvara leidjad.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar