Mis lugu kõlab Ali G In Da House's, kui ta parlamendikojas oma kohalt tõuseb ja trepist alla hakkab kõndima? Selline massive meloodia taga ja värki. Keegi teab? : )
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMis lugu kõlab Ali G In Da House's, kui ta parlamendikojas oma kohalt tõuseb ja trepist alla hakkab kõndima? Selline massive meloodia taga ja värki. Keegi teab? : )
Otherwise siit 1 nendest lugudest peab olema: http://www.imdb.com/title/tt0284837/soundtrack
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMis lugu kõlab Ali G In Da House's, kui ta parlamendikojas oma kohalt tõuseb ja trepist alla hakkab kõndima? Selline massive meloodia taga ja värki. Keegi teab? : )
hetkel ei tule meelde mis muusika see oli, aga minumeelest oli midagi "requiem for a dream" sarnastСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Ei, ei ole see lugu. Aga krttt, ma nii väga tahaks teada seda lugu, mis vahepalaks on. See on veel 2x seal filmis, 1 kord siis, kui ta tahab seda vice-PM-i nõunikut shagida ja realizib mingit paska, jookseb oma sõbra juurde drive-by fm-i tegema. Viimane kord see, kui hakatakse keskust maha võtma ja nad titeratastega buldooseri ette sõidavad kolmekesi. Keegi ikka teab. : )
Kommentaar
-
Üks väga loll küsimus, aga ehk keegi saab aru. Internetis on seda muidugi väga raske seletada Keegi sellist lugu teab ? Algab nii : na nana naa nana naa na põmm põmm (trummid ) na nana naa nana naa na põmm põmm na nana naa nana naa na põmm põmm Algab vaiksemalt ja aina kõvemaks läheb. Laulab mingi mees käreda häälega Ehk keegi sai mu seletusest aru ja teab seda lugu.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustÜks väga loll küsimus, aga ehk keegi saab aru. Internetis on seda muidugi väga raske seletada Keegi sellist lugu teab ? Algab nii : na nana naa nana naa na põmm põmm (trummid ) na nana naa nana naa na põmm põmm na nana naa nana naa na põmm põmm Algab vaiksemalt ja aina kõvemaks läheb. Laulab mingi mees käreda häälega Ehk keegi sai mu seletusest aru ja teab seda lugu.
see või?
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustÜks väga loll küsimus, aga ehk keegi saab aru. Internetis on seda muidugi väga raske seletada Keegi sellist lugu teab ? Algab nii : na nana naa nana naa na põmm põmm (trummid ) na nana naa nana naa na põmm põmm na nana naa nana naa na põmm põmm. Algab vaiksemalt ja aina kõvemaks läheb. Laulab mingi mees käreda häälega Ehk keegi sai mu seletusest aru ja teab seda lugu.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustLugesin just Playboyst et maailma kõige tugevama vagiina omanik on Tatjana Ko˛evnikova Novosibirskist. Keegi teab või aitaks otsida kust selle naise pilti näha saaks? Vene keelt ei mõika seega ei oska googlisse seda nime vene keeles kirjutada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar