Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cáñamo Vaata postitusthttp://en.wikipedia.org/wiki/Chedric_Seedorf
Kas kõige vähem mänguaega saanud mängija?
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustSee mängija ei saa päriselt olemas olla.
Chedric 'No hands' Seedorf. Milani legend.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustVenno Loosaare lastejõulude paadil esitab ühte lugu ka Koit Toome,ehk keegi oskab öelda selle loo pealkirja?
mine ostaThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
1. Anne Seksi-Eris on kirjas, et 13 cm
2. Esitavad mingi hagi sulle ja nõuavad mingitmoodi välja.
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustPalun nimeta odav,stiilne ning ilus ja lihtne auto, mis sööb vähe bensiini
edit. Nissan Nuvut ärge pakkuge
http://www.e24.ee/?id=253817
Renault Clio II 1.2 16V 55kW
SEAT Cordoba 1.9 TDI 74kW
SEAT Toledo 1.9 TDI 81kW
Toyota Avensis Sol 2.0 94kW
Volvo S70 2.5 106kW
Volvo S40 1.9 66kW
BMW 525 TDS 2.5 R6 105kW
BMW 525 2.5 TDS 105kW
Seal on neid veel veel veel ja veel, leiad aega ja saad ilusti üle vaadata : )
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustsee postitus ei saa päriselt olemas olla.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust2.Käisin kusagil Vapiano restos söömas. Vägisi pisteti pihku mingi magnetkaart, kus oli kirjas, et kaotamise korral tuleb 750- välja köhida. Mitte et ma ära kaotasin selle, aga kas nad prakikas saavad mult seda raha sisse nõuda?
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustseda ei ole mulle vaja aga küsimusele oleks ikka vastust vaja.lapsele tahetakse plaati tehaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustpeaks olema "Esimene lumi".
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitust1. Anne Seksi-Eris on kirjas, et 13 cm
2. Esitavad mingi hagi sulle ja nõuavad mingitmoodi välja.
Renault Clio II 1.2 16V 55kW
SEAT Cordoba 1.9 TDI 74kW
SEAT Toledo 1.9 TDI 81kW
Toyota Avensis Sol 2.0 94kW
Volvo S70 2.5 106kW
Volvo S40 1.9 66kW
BMW 525 TDS 2.5 R6 105kW
BMW 525 2.5 TDS 105kW
Seal on neid veel veel veel ja veel, leiad aega ja saad ilusti üle vaadata : )
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustKas ei olnud "Viimane lumi" ja kaasategijaks A-Rühm?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust2.Käisin kusagil Vapiano restos söömas. Vägisi pisteti pihku mingi magnetkaart, kus oli kirjas, et kaotamise korral tuleb 750- välja köhida. Mitte et ma ära kaotasin selle, aga kas nad prakikas saavad mult seda raha sisse nõuda?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar