kas kuskilt saab vaadata ka kui palju on inimesi kandideerinud ülikooli mingi eriala katsetele?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Even Vaata postitustkas kuskilt saab vaadata ka kui palju on inimesi kandideerinud ülikooli mingi eriala katsetele?
Kommentaar
-
Palun keegi võiks mulle ära selgitada, mis on vale aut ja mis ei ole? Kas see kui kaks kanda tõusevad õhku on vale aut? või siis on see vale aut, kui tõuseb ainult üks jalg
Sest pea iga mäng näen ma oma teadmiste järgi vale aute MMil. Või olen mina kuidagi valesti asjast saanud?i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKui ma õigesti mäletan, siis Urmas Kirs vist oma koolitusel rääkis, et kannad võivad üles tõusta, aga sel juhul ei tohi varvas olla joone peal, sest TULEB seista joone taga. Kui jalad on joone peal, siis peavad kannad maas olema.
Aga ma võin muidugi ka pada panna.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustKuidas saab teada wifi ruuteri parooli ?
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustkuidas? kodus on 1 teine läpakas ka, aga tal ei küsi kunagi parooli, kas seda mõjutab ka reset?( et hakkab küsima parooli)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar