Kas ma saan oma Custom avatari tagasi ka nüüd kui mul see inglise lipp siin vahepeal "ilutses" ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKust saaks Eesti koondise särgile numbri peale? Mõtlen sama fondiga nagu koondisel on.
Uuri sealt
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKust saaks Eesti koondise särgile numbri peale? Mõtlen sama fondiga nagu koondisel on.
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustKuidas saab teada wifi ruuteri parooli ?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustkui suudad ruuterisse endasse sisse logida, siis seal võib ka võrgu parool näha olla seadistuste all, kuid ruuterisse pääsemine on vist palju nõutud?
Kommentaar
-
Kuna Maxima ja Rimi asuvad mul linna teises otsas ja ns ei viici nii kaugele minna, siis siit tuleb ka küsimus:
keegi teab kui suur on maximas ja rimis arbuusi kilohind?
Kas on juba alla 10 krooni?
Pühap ostsin säästust 6. kilose arbuusi, kilohind oli 11.90
Sitaks hea arbuus oli.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustaga et sinna( 192.168.1.254 ) saada, nõuab ta passwordi ja username? Kas pw on see ruuteri all kirjas olev WEP kood ja mis oleks username ?
Anna ikka teada ka mis karbike sul seal ligipääsu vajab.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustenamjaolt on ruuterite username rootBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustaga et sinna( 192.168.1.254 ) saada, nõuab ta passwordi ja username? Kas pw on see ruuteri all kirjas olev WEP kood ja mis oleks username ?
Kui pole seadistades parooli pandud siis vaata ehk on jah default: http://www.routerpasswords.com/
Kui on aga parool pandud, siis proovi default user name ja see inimene kes seadistas ehk oskab pakkuda mis parooli ta sellele valis.
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustMul on Thomson TG784 ruuter ja seda pole seal. Ei leidnud paroole ka guugeldamise kaudu..
Password: MODEM ACCESS CODE (Ruuteri all teiste koodide juures, kümnetäheline)Newton Heath 1878
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar