sihuke loll küsimus, nimelt ei saa ma oma kasutaja alt vaadata etvspordi videoid, venna omalt saan. niisiis, kas on mul mingid setingud paigast ära või milles on kala??
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kõik head, toredad ja muidu vahvad sellid. Saarlased kui ühtne rahvas hoiavad kokku ja toetavad üksteist. (blalalala) Igatahes, ma palun teie abi, hääletamaks Saaremaa tüdruk Eesti koolimissiks (ta on nagunii kõige ilusam sealt, niiet ärge ülejäänute vaatamise peale üldse aega raisake).
ning
ainuke probleem, hääletamiseks tuleb sisse registreeruda/sisse logida. aga see ju pole palju palutud
suur-suur aitäh!
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKõik head, toredad ja muidu vahvad sellid. Saarlased kui ühtne rahvas hoiavad kokku ja toetavad üksteist. (blalalala) Igatahes, ma palun teie abi, hääletamaks Saaremaa tüdruk Eesti koolimissiks (ta on nagunii kõige ilusam sealt, niiet ärge ülejäänute vaatamise peale üldse aega raisake).
ning
ainuke probleem, hääletamiseks tuleb sisse registreeruda/sisse logida. aga see ju pole palju palutud
suur-suur aitäh!
Miko, sinu pruut?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustta on nagunii kõige ilusam sealt...
See oli hoopis kõige ilusam.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustValetad rsk!
See oli hoopis kõige ilusam.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKõik head, toredad ja muidu vahvad sellid. Saarlased kui ühtne rahvas hoiavad kokku ja toetavad üksteist. (blalalala) Igatahes, ma palun teie abi, hääletamaks Saaremaa tüdruk Eesti koolimissiks (ta on nagunii kõige ilusam sealt, niiet ärge ülejäänute vaatamise peale üldse aega raisake).
ning
suur-suur aitäh!
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustsa talle tisside vahele ikka oled pannud vä?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar