Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Samas tuleb codec packiga kaasa ka selliseid codeceid, mida sul vaja ei ole ja mis võivad konflikti sattuda teistega, mistõttu tulemust ikkagi ei saa.
Jaa, sinuga polnd probleemi, aga 1 teine mees magas kabiinis küll tundi-paar, nii et ikka oli pissimisega ikaldus. Kurat teab, millest me rääkisime. Mingit saladust pidin hoidma vist.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
oleks vaja tõlkeabi. läti keelde oleks tarvis tõlkida kvaliteetnapsu nimi "Riia Balsam tomatimahlaga". Rigas Balzams oskan ise ära tõlkida, aga sealt edasi veab mu läti keel mind alt
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
oleks vaja tõlkeabi. läti keelde oleks tarvis tõlkida kvaliteetnapsu nimi "Riia Balsam tomatimahlaga". Rigas Balzams oskan ise ära tõlkida, aga sealt edasi veab mu läti keel mind alt
Rigas balzams ar tomatu sulu.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Keegi omal suurpuhastust pole majas teinud ja aastatega kogunenud sodi ära visanud?Kui jah siis kas on tellitud konteiner (kust ja mis hinnaga) või ise transport tellitud ja siis jäätmekäitlusesse või prügilasse veetud (kuhu ja mis hind on)
Endal pole aega sukelduda interneti avarustesse,nii et abi oleks teretulnud.
Kommentaar