Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • zaz
    eduheidik
    • Sep 2003
    • 4587

Algselt postitanud kasutaja Even poolt
    triinu juuksurid kadriorus on odav. masinalõikus 35 eeku ja mingi tavaline lõikus 45.
    triinu juuksurid FTW!
    50 eeku on lõikus, muu on sodi
    vilmsi 28
    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• sziczinche
      kilulinn
      • Apr 2007
      • 796

Algselt postitanud kasutaja JanK poolt
      mis nett sul on? tee modemile resa ja kui wifi, siis on sitt lugu
      Mis kuradi teema nende elioni ruuterite restartimisega on? Kogemata näppisin seda puravikusuurust nuppu esipaneelil, mis tegi mu imearmsale ruuterile restarti ja wifi-sse ma enam ei pääse. Nagu wtf? Mida ma nüüd tegema peaks, kuhu pöörduma? Nagu mõnitamine, antenniga asjandus seisab keset tuba ja ühtpidi kasutada ei saa.

Kommentaar

• Pepe_Šmõud
        Amatöör
        • Aug 2009
        • 71

Sisene ruuteri menüüsse ja näpi settinguid

Kommentaar

• vincent
          pohlaku koer
          • Oct 2005
          • 11538

ma mitte paha pärast, aga arvutialastele küsimustele antavad vastused stiilis "mine kuskile ja näpi midagi" kõlavad umbes sama hästi kui soovitus teisel inimesel autot parandada sel moel, et las läheb keerab mingeid suuremaid polte kapoti all paar korda kinni-lahti, kuigi ega ma täpselt ei tea nüüd ka, milliseid, aga las proovib ikkagi. tõenäosus, et pärast enam üldse mitte miski ei funka, on niimoodi võrdlemisi suur või mis.

üldiselt, kui ei saa tõesti ühegi teadjama inimesega ühendust võtta, siis on iseparandamise korral alati abiks esimese asjana see errori tekst guuglisse peksta ja siis rahulikult uurida ja lugeda ja vaadata, mis sealt pakutakse. näiteks nii. ma ise olen suht tuhm nendes it-asjades, aga sedasi on õige mitu jama saand ära klaaritud, endal ja mõnikord teistelgi.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• Pepe_Šmõud
            Amatöör
            • Aug 2009
            • 71

Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
            ma mitte paha pärast, aga arvutialastele küsimustele antavad vastused stiilis "mine kuskile ja näpi midagi" kõlavad umbes sama hästi kui soovitus teisel inimesel autot parandada sel moel, et las läheb keerab mingeid suuremaid polte kapoti all paar korda kinni-lahti, kuigi ega ma täpselt ei tea nüüd ka, milliseid, aga las proovib ikkagi. tõenäosus, et pärast enam üldse mitte miski ei funka, on niimoodi võrdlemisi suur või mis.

üldiselt, kui ei saa tõesti ühegi teadjama inimesega ühendust võtta, siis on iseparandamise korral alati abiks esimese asjana see errori tekst guuglisse peksta ja siis rahulikult uurida ja lugeda ja vaadata, mis sealt pakutakse. näiteks nii. ma ise olen suht tuhm nendes it-asjades, aga sedasi on õige mitu jama saand ära klaaritud, endal ja mõnikord teistelgi.
            Arusaadav.. aga lihtsalt sellistel teemadel on raske täpseid soovitusi anda. Pmst selle restardiga läksid ruuteri seaded algasendisse ning sziczinche sinu enda pädevuses on need settingud taastada nii nagu nad olid. Kui see ei aita siis toetan kahe käega vincenti nõuannet, googlist abi otsida.

Kommentaar

• zip
              Eesti koondislane
              • Nov 2008
              • 2946

Algselt postitanud kasutaja taku* poolt

mis loom on pildil?

rott ei ole, orav ei ole....
              Ega mitte manul?

Kommentaar

• erxu
                Eesti koondislane
                • May 2006
                • 2240

Kuidas saada sama heaks nagu Tiidrek Nurme?

Kommentaar

• cannuman
                  fänn
                  • Jun 2004
                  • 15044

osta kusagilt andekust (geene), ainult treenides ei saa. Käisid ka täna jooksmas?

Kommentaar

• erxu
                    Eesti koondislane
                    • May 2006
                    • 2240

Käisin jah. Kohe jube on vaadata kui võimas mõni tüüp võib-olla (N: Dmitri Aristov).

Aga siiski ma jooksin Kirna-Türi

Kommentaar

• Rein
                      Must puudel
                      • Feb 2005
                      • 12804

Jumalat pead uskuma, siis jooksed nii hästi
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Aílton
                        Loner
                        • Mar 2004
                        • 4015

Öeldakse, sprinteriks sünnitakse, staieriks treenitakse! Ega muud kui lõigu jooksud ja pikad mahutreeningud. Geenid annavad edumaa, ülejäänud tuleb treeninguga.
                        AILTON

Kommentaar

• erxu
                          Eesti koondislane
                          • May 2006
                          • 2240

Lõigu jooksud on see, näiteks et 5-7 korda jooksen väljakupikkust vms.?

Kommentaar

• cannuman
                            fänn
                            • Jun 2004
                            • 15044

Algselt postitanud kasutaja erxu poolt
                            Lõigu jooksud on see, näiteks et 5-7 korda jooksen väljakupikkust vms.?
                            jah kui sa sprinter oled. Kui sa tahad pikamaa vend olla siis räägime ikka kilomeetrite pikkustest otstest.

Kommentaar

• erxu
                              Eesti koondislane
                              • May 2006
                              • 2240

Muidugi tahan pikamaa vend olla, siin Türil jalkaga niikunii midagi ei saavuta. Treeneritel on sinust pohhuii ja üldse ei viitsita jamada meiega. Pigem valin jooksu, kasvõi hakkan üksi trenni tegema.

Cannu, vaatan et tead päris palju jooksmisest jne. Äkki tuled mu isiklikuks treeneriks?

Kommentaar

• Aílton
                                Loner
                                • Mar 2004
                                • 4015

Ei maksa ise endale mingit treeningut aretada, lõpuks võid teha endale suuremat liiga, kui kasu on. Võta mõne kesk- või pikamaajooksjaga ühendust ja uuri kuidas treenivad. Või küsi mõne korraliku treeneri käest nõu.
                                Sprindilõike ei tasu samuti alahinnata, kuna sprindi kiirus mängib lühema keskmaa juures samuti oma rolli. Sportliku sooritust tuleb alati mitmekülgselt arendada.
                                AILTON

Kommentaar

Töötlen...