Mitmes Prison Breaki neljanda hooaja osa täna TV3-st tuleb?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma võin niipalju soovitada, et Bobi ära tee. Ma nägin unes, kuidas kaitseväelased, kes olid päeval verd andnud tegid lihtsa päeva puhul veits kanepit ja kukkusid siis riviplatsil siruli.Doonorlus vs sportimine
Vere andmise päeval ei tohi või ei soovitata trenni teha. Aga järgmisel päeval? Näiteks oletame, et mul on mingil päeval kavas 10km jooksuvõistlus või siis jalkavõistlused. Kas eelmisel päeval on mõistlik verd anda? Ma ootan eitavat vastust koos viitega mis seda tõestab. AitähKommentaar
-
Kodus on suhteline mõiste, sest mäng peaks toimuma Skontol.Algselt postitanud kasutaja Aadu&co pooltKas lätis kannatab veel 3 detsembril muru peal mängida? Ventspils mängib kodus Hertha BSC Berlin ga.
Praegune ilmaennustus küll selleks ajaks vist eriti jahedamat ilma ei luba ja isegi kui tuleb äkki lumi, siis ei tohiks ju teab mis probleem olla plats kiirelt puhtaks lükata,May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Otsin vägagi üht lugu, esitajat ei tea, ega ka laulu nime. Olen seda Powerist kuulnud paar x ja muudest raadiojaamadest, oli ka Poweri mingis reklaami lõpus taustamusaks. Selline Fatboy Slimi tüüpi lugu, aga ei ole tema ka.
Refr. on alguses nagu gibberish, lõpus on a la Go Back (2x ütleb seda, teine kord on umbes poolkajana see).
VÄGA SOOVIKS SEDA LUGU : )Kommentaar
-
Kas keegi on kuskil näinud või teab, kus muusikapoes müüdaks Urmas Sisaski "Pro Patria" albumit? Seda mis salvestatud Estonia teatris. Seda siis - http://www.sirp.ee/index.php?option=...=12&issue=3015Kommentaar
-
Cs 1.6 free normaalsed downloadi?
E:Olen jah halvatud.You need people who score goals, that's how you win games.Kommentaar
-
Ibra tundub kuidagi lühike ka seal pildilhttp://www.fcbarcelona.com/web/downl..._plantilla.jpg
kas Zlatani nägu (ülemine rida) on kleebitud sinna?
Nägu veidikene imelik ja näol on nahavärv hoopis valgem, kui kätel 
Algselt postitanud kasutaja Tofoa pooltMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar