Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Siin teiselpool maakera käib ka sama saade. Eilses saate alguses tuli huvitava avaldusega välja üks osaleja, isane osaleja. Peale teda oli veel 3 isast ja üks emane. Lühidalt- vennike loobus edasisest võistlemisest kuna ta arvas, et talle ei sobi selline muusiku elu. Respect mehele, kuigi mul oli kahu, et ta sellise otsuse tegi. Minu aravates oli ta nendest allesjäänutest kõige parem. Eestis vaevalt keegi sellist vigurit teeks, RESPECT!!!
Edit: Martin, tee pliis sellest lugu elu24 lehele, kuti nimi on Toby ja Saagimile ta kindlasti ka meeldib!!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
-
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Kommentaar
-
See on ilmselt küsimus Martinile, igal juhul temalt on info, et ta teistel radadel ja http://www.elu24.ee/?id=2943 on ka tema nimi puudu.BVB - VaprusKommentaar
-
oli jah Martinile. lihtsalt sinu jutust tulenev.See on ilmselt küsimus Martinile, igal juhul temalt on info, et ta teistel radadel ja http://www.elu24.ee/?id=2943 on ka tema nimi puudu.Kommentaar
-
Oleks ühe loo nime teada vaja, aga mul pole teile tõesti palju infot anda. Väga tuntud uuemat sorti võimas ja hoogne tümmilugu. Laulja on mees ning vahepeal lausutakse mehise häälega ka mingeid sõnu. Vahel võib seda kuulda Spin FM'ist.
Tegelikult ei ole see üldse minu küsimus ning see on kogu info, mis mulle anti. Aga igasugused pakkumised on teretulnud
20 LEGENDKommentaar
-
rap das armas?Oleks ühe loo nime teada vaja, aga mul pole teile tõesti palju infot anda. Väga tuntud uuemat sorti võimas ja hoogne tümmilugu. Laulja on mees ning vahepeal lausutakse mehise häälega ka mingeid sõnu. Vahel võib seda kuulda Spin FM'ist.
Tegelikult ei ole see üldse minu küsimus ning see on kogu info, mis mulle anti. Aga igasugused pakkumised on teretulnud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar