+3725099000
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Eii töötanud mul see värk. Kõik sai tehtud heliloojatäpsusega õpetuse järgi, kuid mitte midagi... Aga kui mingi töötavama lahenduse saad, siis hari maarahvast kah. Ja lingi võid ka üles panna, noh kust uue koleda msni saad, ma olen siiani ainult feilinud, loodaks nüüd kellegi teise peale.Algselt postitas cannuman Vaata postitustKellel on sama probleem MSN-iga siis:
1. Right click on the icon of MSN/WLM
2. Click on Properties
3. Go to Tab Compatibility
4. Select the check box for "Run this program in compatibility mode" for: and choose "Windows 2000"
5. Click OK to apply the changes
Ei osk veel kommenteerida, kas igakord hakkab seda "install..." aknakest ette viskama või mitte, aga ajutiselt töötab ideaalselt.
Aitäh, teie Pealik.
Kommentaar
-
See töötab hästi, kummardus otsimise eest.Algselt postitas cannuman Vaata postitustNii töötav lahendus mis takistab Live messengeri 8.5 uuendamist...
http://forum.mess.be/index.php?showt...0&#entry178474armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Vaata, mees, seagripp on täpselt sama gripp, mis kõik muud gripid. Aga mingil põhjusel nüüd müüakse uut vaktsiini. Mõtle ise edasi.Algselt postitas NOT Vaata postitustKas Eestis on võimalik seagripi vastu vaktsineerida ?
// Lugesin, et vaktsiin jõuab alles veebruaris, väga hea nali
Kommentaar
-
Algselt postitas NOTKas Eestis on võimalik seagripi vastu vaktsineerida ?
// Lugesin, et vaktsiin jõuab alles veebruaris, väga hea naliTe ajakirjanikud olete ise ju selles rahva hirmus süüdiAlgselt postitas dannar Vaata postitustVaata, mees, seagripp on täpselt sama gripp, mis kõik muud gripid. Aga mingil põhjusel nüüd müüakse uut vaktsiini. Mõtle ise edasi.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
aga kas viiruste tüvedel mingit vahet ei ole?Algselt postitas dannar Vaata postitustVaata, mees, seagripp on täpselt sama gripp, mis kõik muud gripid. Aga mingil põhjusel nüüd müüakse uut vaktsiini. Mõtle ise edasi.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
A/H1N1 on minu teada olnd nii ameerikas 1976 ja Hispaanias kunagi 1. msi ajal. Midagi pole uut, aga lihtsalt ta levib kiiremini ja on nakkavam. Aga suremus on ikka sama, mis tavalistel grippidel, et mingi surmahirmupaanika on üsna vale teema.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustaga kas viiruste tüvedel mingit vahet ei ole?
Kommentaar
-
Sossoo ja lans jääb täna kahjuks poksimatši tõttu ära.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustSochaux-Lens mäng on sel ajal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar