on kitarr. Proovisin. Ei õnnestu. Point well taken
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Pika peale? mul on kuu aega. Metall keeledAlgselt postitas Even Vaata postitustühe näpuga jah, pika peale tuleb see asi käppa. oleneb sellest ka mis keeltega pill sul on.
Hotell California?
Kommentaar
-
See on sutsu raskem, liiga palju akkorde. Pigem võta mõni kus on ainult C, G ja D ja harjuta seda. Knocking on Heaven's Door on väga hea variant.Algselt postitas cannuman Vaata postitustPika peale? mul on kuu aega. Metall keeled
Hotell California?
Kommentaar
-
pmst, nagu mu manastirska izbasse uppunud mõistus kinnitada võib, vaevalt sul õnnestub ühtegi sellist lugu käppa saada, mis elementaarsete duuride plönnimisest enamat kujutaks ja ilma lauluta kuidagi veenev oleks. need G-d ja C-d ja D-d ja E-d medikaga strum'ides on ikkagi selline taustmuusika lõkke ääres faking terminaatori või, tõepoolest, 'hotel california' ettekandmiseks, mitte tervik iseeneses. aga vaevalt su tibin nuriseks. teine variant oleks mõni klassikalise kitarri pala selgeks õppida, a' see eeldaks juba nailonkeeltega pilli.Algselt postitas cannuman Vaata postitustMõne nädalaga? arvestades et ma ei tea muusikast midagi ja mul pole mingit muusikalist kuulmist. Elevant on mõlema kõrva peale korduvalt astunud.
Kommentaar
-
ükskõik mis laulu toodab ära akordidega, aga ise asi kas see ilusti kõlama jääb.Algselt postitas cannuman Vaata postitustEino selge. Küsin veel sellise loo kohta... Timbaland/One Republic - Apologize. Toodaks ära?forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar