oojaaaa said õigesti aru
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Sõbranna ei oska vene keelt ning ta palus, et ma talle tõlgiksin, aga ei osanud.Kommentaar
-
Tõmba klahv lahti lapiku kruvikeerajaga ja raputa vorstivõileiva tükid välja. Või siis kirjelda paremini, mida sa mõtled "nigelalt töö tegemise" all. Klahv ei liigu korralikult? Liigub korralikult põhjani, aga vajutused ei registreeru? jne
Kommentaar
-
klahvi vaskapoolne veerand(umbes 1/4 klahvist siis) kuhu ma harjumuspäraselt olen harjunud vajutama tühiku saamiseks ei anna enam vajutades resultaati, ülejäänud osas töötab klahv enamvähem. üliebamugav on, noh!olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
-
Jumal tänatud, ma juba kartsin, et see jama on minupoolne ning tahtsin rumalate küsimustega teemat risustama tulla!
Kommentaar
-
sai käidud perearsti juures saatekirja lunastamas, et ortopeedi juurde minna. aga kuna ei osanud ise ühegi arsti nime öelda ning ka arst ei leidnud arvutist sobivat, siis jätsime lihtsalt "suunatud: ortopeedile". kui nüüd kuhugi helistan ja aja kinni panen, siis kas sellest saatekirjast piisab? (visiiditasu kirjaga 50, muidu täistasu ~400)Kommentaar
-
Peaks ikka piisama.sai käidud perearsti juures saatekirja lunastamas, et ortopeedi juurde minna. aga kuna ei osanud ise ühegi arsti nime öelda ning ka arst ei leidnud arvutist sobivat, siis jätsime lihtsalt "suunatud: ortopeedile". kui nüüd kuhugi helistan ja aja kinni panen, siis kas sellest saatekirjast piisab? (visiiditasu kirjaga 50, muidu täistasu ~400)Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar