Miks on siin foorumis FC Bayern München'i teema vihase smailiga ?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Mul on tuttava arvuspetsi poolt peale pandud Avira AntiVir Free edition.
Enne oli Nod32, aga nagu elu näitas, siis polnud sellest tolku, kui üks worn arvuti vähem kui nädalaga arvuti üsna tuksi suutis keerata. Peale probleemi ärakoristamist selle Avira ta mulle peale panigi.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
-
See õudusunenägu on mulle alati peale arvutiremonti peale pandud ja oh õudust, selline pask. Arvuti oli täiesti tuksis, siis tegin igasuguseid erienvadi tõrjeid AVG'ga ja mitte sittagi , näitas et puhas. Aga tõmbasin NOD32 ja kohe leidis pahna üles ja arvuti korras.Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Tegelikult pole vahet mis viirusetõrjet kastad,kui ikka klaveri ja tooli vahel olevmuhv on defektiga, siis ei aita siin ükski viirusetõrje ka. Ise ksutan just AVG tasuta versiooni, sest pean paljuksmaksta viirusetõrje eest, kuid hoopis olulisemaks pean viirusetõrjest tulemüüri - koduarvuti puhul siis tarkvaralist lahendust.See õudusunenägu on mulle alati peale arvutiremonti peale pandud ja oh õudust, selline pask. Arvuti oli täiesti tuksis, siis tegin igasuguseid erienvadi tõrjeid AVG'ga ja mitte sittagi , näitas et puhas. Aga tõmbasin NOD32 ja kohe leidis pahna üles ja arvuti korras.
Tasulise tarkvara tootjad on muidugi kenad kombod kokku pannud - tulemüür, viirusetõrje janhkvara leidjad.BVB - VaprusKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar