Ma pole itimees, aga ma olen ajudega mees. Usu, sa ei võida nende klikkidega mitte sittagi.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Oi, tundub täitsa reaalne harjutus olevat ja peaks proovima millalgi. Aga kiropraktiku juurde kahjuks vist ei jõua, kuna elan Tartust/Tallinnast kaugel ja olen üldse arstide suhtes pessimistlik. Kuid kas sellised asjad võivad ka aidata, kui lödiseda massaživannis kuskil 30-40min ja nii nädalas mitu korda? Selleks küsin, et ei tahaks väga puhkust võtta trennidest ja ruttu terveks saada selle.Alaselja valust lahti saamiseks peab tegema staatilisi seljaharjutusi. Üks harjutus näitkes selline: oled küünarnukkide ja varvaste peal toengus, keha sirgelt ja siis hoiad 10 sekundit üleval, lased alla tagasi ja nii kümme korda. sama külgedele.
Paar aastat tagasi mul selg rämedalt valutas, aga nüüd olen staatilisi harjutusi teinud ja väiksed vahelihased nii hullult tugevaks saanud, et pole viimase aasta jooksul mingit seljavalu olnud. magan kas või terve öö kõhuli.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sellessuhtes, et kiirustada ei soovitaks, sest vigastus võib hoopis süveneda ja siis tuleb veel pikem paus teha. Ise mitu korda sellist pulli teind.Oi, tundub täitsa reaalne harjutus olevat ja peaks proovima millalgi. Aga kiropraktiku juurde kahjuks vist ei jõua, kuna elan Tartust/Tallinnast kaugel ja olen üldse arstide suhtes pessimistlik. Kuid kas sellised asjad võivad ka aidata, kui lödiseda massaživannis kuskil 30-40min ja nii nädalas mitu korda? Selleks küsin, et ei tahaks väga puhkust võtta trennidest ja ruttu terveks saada selle.Kommentaar
-
Endal ei olnud eile üldse netti aga DigiTV töötas ja täna nett jamab samamoodi nagu sul. Ise helistasin Elioni ja siis juhendas mind, tegin mingeid restarte jne. Pidi õhtul kell 9 uuesti helistama ja et kui siis netti pole teeb mingi tarkvara uuenduse ja kui siis ka ei tööta, siis tuleb homme tehnik külla.
Nii et mina soovitaks helistada ElioniKommentaar
-
Kes suudab leida pildi, kus oli eide perse ja seal kiri здес был вася vms ja nool näitas mustikasse...
Käis kunagi siin foorumis läbi vist.
edit: foorumi pede otsin aitas leida
Kommentaar
-
Praegu on mul stabiilselt 10 minutit on nett olemas olnud. Loodetavasti ei sõnunud äraEndal ei olnud eile üldse netti aga DigiTV töötas ja täna nett jamab samamoodi nagu sul. Ise helistasin Elioni ja siis juhendas mind, tegin mingeid restarte jne. Pidi õhtul kell 9 uuesti helistama ja et kui siis netti pole teeb mingi tarkvara uuenduse ja kui siis ka ei tööta, siis tuleb homme tehnik külla.
Nii et mina soovitaks helistada Elioni
Kommentaar
-
Mul omal ajal hakkas ka alaselg mingites spetsiifilistes olukordades valutama, näiteks triikides. Ise sain kuu või paariga asjast lahti klassikalist harjutust tehes - ehk siis spetsiaalsel jõusaali pingil ülakeha kergitades. Kui keegi jalgu kinni hóiab, saab seda harjutust ka kodus põrandal edukalt teha.Alaselja valust lahti saamiseks peab tegema staatilisi seljaharjutusi. Üks harjutus näitkes selline: oled küünarnukkide ja varvaste peal toengus, keha sirgelt ja siis hoiad 10 sekundit üleval, lased alla tagasi ja nii kümme korda. sama külgedele.
Paar aastat tagasi mul selg rämedalt valutas, aga nüüd olen staatilisi harjutusi teinud ja väiksed vahelihased nii hullult tugevaks saanud, et pole viimase aasta jooksul mingit seljavalu olnud. magan kas või terve öö kõhuli.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar