Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football! -
Supakatega on jah midagi imelikku, sest sain selle värgi maal vanemate juures teada, kui isa küsis, et mis ajast Premiumi näitab. Tal oli sama point, et subtiitreid polnud, aga mul kodus vähemalt nendel filmidel, mida vaadanud olen (eile näiteks "Videvik"), täitsa ok.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
kui mul on ühes toas elioni digi tv ning ma soovin teise tuppa samuti elioni digi televisiooni siis mis seadmeid mul selleks vaja on?Algselt postitanud kasutaja JT8055 pooltOlge aktiivsemad!Kommentaar
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
kas on mingit klubi, või midagi, kes saavad näiteks iga nädal , või üle nädala kokku, ja siis mängitakse jalkat ?
tahaks nagu hobikorras kord nädalas võinii mängimas käia, aga suht keeruline on sellist 12-22 suurust gruppi nsm kokku saada, et minna kuskile mängima. teab keegi midagi sellistest asjadest ?Kommentaar
-
Kas mõni tõsine statistika- ja muu hull viitsiks mulle ära jagada Belgia praeguse vutikoondise jagunemise, kui Belgia peaks jagunema prantsuse ja hollandi keelseks riigiks?Kommentaar
-
See on küll kõige mõttetum tegu. Pärast gümnaasiumi tuleb ju ülikool ja seal looderda palju tahad. Keskhariduse võiks üsna kiirelt ikka kätte saada.Kommentaar
-
Kui tõenäoliline oleks korralda ja kas see oleks üldse raske ettevõtmine, korraldada sama laadne fänlus, nagu seda oli näiteks bayer-lyoni mängul, kus pea 70 000 võtsid kätte kas siis punase või siis sinise voldiku ja tõstsid selle ülesse ja tekkis oi oi oi kui võimas effekt , kui panna iga pingi peale voldik ja kirjutada kuhugi , et tõsta ülesse kui mängijad tulevad platsile, tundub tegelt ju imelihtne, või aint tundub?on sellist asja üldse üritatud kunagi meil koondise mängul teha? Her Kunnid ja kuulsumad fanluse edasi ajajad võiks midagi kostaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Aga ainus jama on see, et subtiitrid ei tööta peaaegu ühelgil filmil, vähemalt mul
Vajutan küll options, siis Eesti, aga ei mõika
Kommentaar