Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
1. Otepää mk etapp on 16-17 jaanuar
2. jah, veerpalu stardib.
E: ette jõutiKommentaar
-
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Arvestades seda, et Chuck Norris lõi jumalat jalaga, ja seda esimesel päeval, siis võib öelda, et jumal ei löönud esimest inimest kuuendal päeval, kuna ta ei olnud veel löögi tagajärjel 2 kuud võimeline ise midagi luua ja lüüa. Ehk see teooria ei vasta tõele.
EDIT: Sõnajalad ei ole kunagi ise väitnud, et nemad ei ole jumalad. Mõttekoht..Kommentaar
-
Keegi arvutispets võiks öelda milles asi on, et kui ma trükin IE's www.seb.ee, siis sinna lehele ta läheb, aga www.swedbank.ee siis ei lähe. Ja kui neti avalehelt lähen klikkides panka, siis jookseb IE üldse kokku. Ärge soovitage Mozillat sest see ka mul ei tööta ID-kaardiga.Kommentaar
-
Jap tean, aga mul on nii et kui ma selle firefoxi draiveri tööle panen, siis ta ühe osa tõmbab ära ja järgmisel hetkel jookseb kokku kogu firefox ja kui firefoxi tööle panen, siis ta ei lähegi tööle. Ja kui tahan käsitis lisada seda moodulit, siis jookseb ka kokku.Kommentaar
-
Aga mis siis juhtub, kui trükid www.swedbak.ee? Üldiselt võib probleem olla nii mitmetes kohtades, et raske lihtsalt niisama midagi öelda.Keegi arvutispets võiks öelda milles asi on, et kui ma trükin IE's www.seb.ee, siis sinna lehele ta läheb, aga www.swedbank.ee siis ei lähe. Ja kui neti avalehelt lähen klikkides panka, siis jookseb IE üldse kokku. Ärge soovitage Mozillat sest see ka mul ei tööta ID-kaardiga.
Muidu, kui sul firefox olemas on, kas siis see avab swebanki lehe?BVB - VaprusKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar