Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Vajaks vastust/linke, mis põhineksid kindlatele faktidele.
Kuidas mõjutab haridus tööhõivet ja riigi majanduslikku arengut?
Kuidas mõjutab kultuur tööhõivet ja riigi majanduslikku arengut?
Sobivad pikemad tekstid/lõigud, selleks, et saaks koostada enda jaoks väiksema konspekti, mille saaks ettekanda.Kommentaar
-
Vaat, siinkohal teeks sellise omapoolse tähelepaneku-tarkuse: kui oma koolialased kodutööd loodad foorumi abil tehtud saada, selle asemel, et nt ise raamatukogus või andmebaasides (või minu pärast ka googles) natuke vaeva näha, siis võid avastada, et seos hariduse ja tööhõive ja majandusliku olukorra vahel on täitsa olemas.Vajaks vastust/linke, mis põhineksid kindlatele faktidele.
Kuidas mõjutab haridus tööhõivet ja riigi majanduslikku arengut?
Kuidas mõjutab kultuur tööhõivet ja riigi majanduslikku arengut?
Sobivad pikemad tekstid/lõigud, selleks, et saaks koostada enda jaoks väiksema konspekti, mille saaks ettekanda.
Ja lahkemal toonil: vt Inimarengu aruandeid- Eesti Koostöö Kogu (ja ma ei googelda seda sinu eest)"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Enamus tehtud, kuid vajaks täiendusi - kasutatud ka "OECD PISA- PROGRAM FOR INTERNATIONAL STUDENT ASSESSMENT" ; "RIIK JA MAJANDUS" jne.. aga tahaks täpsemaid fakte, nagu esimeses.. teises on arutelu n stuff..Vaat, siinkohal teeks sellise omapoolse tähelepaneku-tarkuse: kui oma koolialased kodutööd loodad foorumi abil tehtud saada, selle asemel, et nt ise raamatukogus või andmebaasides (või minu pärast ka googles) natuke vaeva näha, siis võid avastada, et seos hariduse ja tööhõive ja majandusliku olukorra vahel on täitsa olemas.
Ja lahkemal toonil: vt Inimarengu aruandeid- Eesti Koostöö Kogu (ja ma ei googelda seda sinu eest)Kommentaar
-
Oleks vaja natuke infot seoses Eesti jalkakoondise särgiga. Tulen sept lõpus üheks nädalaks Eesti UKst ja tahaks osta ühele inglise sõbrale särgi. Oskab keegi öelda kust oleks Tartus võimalik saada seda (Sportlandis vist peaks olema, aga ei ole kindel, kuna ei ole Eestis peaagu 3 aastat eriti olnd), palju ta maksta võib ja kus saaks ka nime ja numbri peale lasta ja palju see veel maksab.Kommentaar
-
Kui kiiresti peab politsei mu meilile vastama? Tegin neile kuu aega tagasi järelpärimise, aga keegi pole suvatsenud mulle vastata. Tahaks nüüd kuskile rämedalt kaevata
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Osta saab peaaegu igast suuremast spordipoest. Hinda ei oska öelda, kunagi sain ilma numbrita särgi soodusmüügilt 200 eeguga, aga küllap ta kuskil 800-1000 kanti jääb (vanas eesti rahas)Oleks vaja natuke infot seoses Eesti jalkakoondise särgiga. Tulen sept lõpus üheks nädalaks Eesti UKst ja tahaks osta ühele inglise sõbrale särgi. Oskab keegi öelda kust oleks Tartus võimalik saada seda (Sportlandis vist peaks olema, aga ei ole kindel, kuna ei ole Eestis peaagu 3 aastat eriti olnd), palju ta maksta võib ja kus saaks ka nime ja numbri peale lasta ja palju see veel maksab.
Numbri ja nime saad teha sellistest kohtadest- http://www.fifaa.ee/et/tspood/tspkontaktInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar