Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • taku*
    d-day
    • Feb 2004
    • 9678

eiei.. mul on sellest suht pohhui. ma tahtsin midagi muud tegelt. aga never mind.

urito burito

Kommentaar

• elx
      Professionaal
      • Oct 2001
      • 5828

Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
      kuule.. ässad...

oleks veidi abi vaja... keegi accessiga on tegelend? ma tahaks veits konsultatsiooni
      Ma konsulti ei paku aga kui tahad vähegi korralikumat rakendust baasi peale teha, siis vali miskit muud. Accass on mingi.. ma ei teagi mille jaoks valmistatud.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

• Rein
        Must puudel
        • Feb 2005
        • 12804

Mul on isegi paber selle kohta olemas, et olen accessi koolituse läbi teinud. Kõva sõna, võin kõiki õpetada.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• cannuman
          fänn
          • Jun 2004
          • 15044

Taku mida sa teha tahad, tisside andmebaasi vä?

Kui on väike asi, siis miks excel ei kõlba? Ja kui on suur asi siis vali tõesti mingi muu lahendus. Või tahad sa äkki hoopis mingi tibina koolitööd ära teha, mis peab accessi olema?

Kommentaar

• Rein
            Must puudel
            • Feb 2005
            • 12804

On äkki kellegil laps kes käib esimeses klassis? Olge hea ja küsige kas ta teab mis tähendab sõna- fantaasia. Vastused võite siia postitada.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• ericbana
              Asjahuviline
              • Jun 2004
              • 7758

Millest võib olla tingitud järgnev jama? Nimelt kui ma loen DELFis mõnda suvalist spordiuudist, siis artikli juurest üldisesse loetelusse tagasi minnes kuvatakse sinna mingid nädala tagused sündmused. Kui praegu loen eelseisvate CL-i mängude kohta, siis tagasi minnes on seal a´la uudis, et MANU purustas Aston Villa. Ja nii on pidevalt olnud. Mitte mingi ühekordne jama.

Kommentaar

• taku*
                d-day
                • Feb 2004
                • 9678

mul pole seda üldse vaja. ma ei osand seal mingit pede vormi muuta. aga kuna see tegelt polegi otseselt minu asi, siis enam pole ka probleemi.

Kommentaar

• sunnik
                  Meeskonnaliige
                  • Dec 2009
                  • 384

kas peale illegaardi ja krooksu kuskil veel tartus meistrite liigat näha võiks? küsimus seepärast, et homme teadupoolest öölaulupidu ja see tähendab, et igasugused baarid on kerged umbe minema.

Kommentaar

• Shrek
                    U-100 kg
                    • Oct 2003
                    • 705

Algselt postitanud kasutaja sunnik poolt
                    kas peale illegaardi ja krooksu kuskil veel tartus meistrite liigat näha võiks? küsimus seepärast, et homme teadupoolest öölaulupidu ja see tähendab, et igasugused baarid on kerged umbe minema.
                    Ma pead ei anna, et homme näitab, aga mina olen jalkat vaadanud ka Ristiisa pubis. Neid on vist isegi kaks tükki, teine nimega Big Ben - seal olen kunagi võrkpalli vaadanud, aga ei tea, kas Meistrite Liigat näitavad. Pakun, et näitavad.

Kommentaar

• zelee
                      Eesti koondislane
                      • Nov 2010
                      • 6285

Trehv peaks ka näitama.

Kommentaar

• sunnik
                        Meeskonnaliige
                        • Dec 2009
                        • 384

Algselt postitanud kasutaja Shrek poolt
                        Ma pead ei anna, et homme näitab, aga mina olen jalkat vaadanud ka Ristiisa pubis. Neid on vist isegi kaks tükki, teine nimega Big Ben - seal olen kunagi võrkpalli vaadanud, aga ei tea, kas Meistrite Liigat näitavad. Pakun, et näitavad.
                        ristiisa näitab jah, suured tänud!

zeleele ka aitäh.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                          Bradolf Pitler
                          • Jan 2004
                          • 30425

Kus oli see teema, kus eelkõige ja mina rantisime, et penaltiseerias kipuvad kõige sagedamini eksima meeskondade suurimad staarid ja/või keskkaitsja? Cannu lendas veel mingi lambistatsiga peale. Ühesõnaga, tahtsin öelda, näksige seda!

Kommentaar

• zelee
                            Eesti koondislane
                            • Nov 2010
                            • 6285

Aafrika rahvuste karika teema oli. Eika tõi selle CL teemas välja juba.

Kommentaar

• cannuman
                              fänn
                              • Jun 2004
                              • 15044

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                              Kus oli see teema, kus eelkõige ja mina rantisime, et penaltiseerias kipuvad kõige sagedamini eksima meeskondade suurimad staarid ja/või keskkaitsja? Cannu lendas veel mingi lambistatsiga peale. Ühesõnaga, tahtsin öelda, näksige seda!
                              mhmh jälle tõestasid ära.

Kommentaar

• Kaspy
                                Eesti koondislane
                                • Jan 2004
                                • 3521

Kust poest ma võiksin pealinnas leida võimalikult odava summa eest mingi kergkonstruktsiooniga tavalise riiuli(30 cm seinast sügavus, 70 cm laius, 120 cm kõrge või midagi sellelaadset). Või on kellegil midagi pakkuda?

Kommentaar

Töötlen...