Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
-
Kommentaar
-
Duubeldaksin antud küsimust. Endal ei võta Dell'i läpakas enam pilti ette. Tahaks homme kuhugi Tartus remonti viia, kus on enam-vähem hinnad ja arukad patsiga poisid.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Mina viisin kunagi enda oma sinna CMP plaza arvutivärgindusse. Googeldada ei viitsi aga teisel korrusel oli äkki Ordi miski asi? Seal oli patsiga poiss ja võttis minu tolleaegse Samsungi vastu ja orgunnisid uue kõvaketta külge.Kommentaar
-
aastaid neli tagasi, kui veel vanematega elasin, viisime oma lauaarvuti Akordi. Asub tähe tänaval, enne e-kaubamajat vähekene, ku tuled kesklinna poolt. Raha ei võtnud peaaegu et üldse tehtud töö eest.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Kui autot esmakordselt registreerid, kas ARKis saab ise numbrikombinatsiooni valida? Näiteks kui numbrid on kõik tähtedega ...ABC ja ma tahan endale näiteks saada numbrit 088 ABCInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
saab küll, kuid maksab veidi rohkem kui suvaline lambinumber.
Registreerimismärgi väljastamine
- auto, buss üldkasutatav 57,52
- auto, buss eritellitud -tüüp A2 (NALI44) 1278,23
- auto, buss üksikkorras valmistatud -tüüp A1 (444LAL)*** 447,38
- moto, haagis, traktor üldkasutatav 28,76
- moto, haagis, traktor üksikkorras valmistatud 223,69
- mopeed 6,39
- korduvkasutuse märk (kõik tüübid) 28,76
- registreerimismärgi duplikaat 1 tk 6,39Kommentaar
-
boldisingi selle, mida sa küsid. tavaline 3 numbrit + 3 tähte kombo, mis tehakse spetsiaaliselt sulle. neid ei huvita see, et sul on tähekombinatsioonist tegelikult pohh. kui tahaksid aga numbrit REIN 13, siis peaksid maksma juba 1278,23€.Kommentaar
-
Kas keegi leiaks mulle siit üles foorumist kõige parema postituse, mis on tehtud Eesti jalgpalli/Meistriliiga kaitseks ning sobiks igasuguste välismaa gloryhunterite paika panemiseks?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Myrgeli tiraad, mis sisaldas muuhulgas šeffi sedastust:"Kui välismaalasel kõlbab meie liigas mängida, siis mille perse pärast ei kõlba mul seda staadionil vaadata?" Kellelgi oli see tiraad ka oma profiili allkirjaks...Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar