Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
See vist väheke oleneb masinast ka. Mul on mingi vähe universaalsemate padjakestega masin ja viimati maksis täitsa hea mekiga kohvisort 10 senti/padi. Et korralik tassitäis kanget kohvi saada, läheb jah kaks patja. Presskann või nö mulksukann, mis mulle ka väga meeldib, on odavam lahendus loomulikult, kuid kui hommikul üksinda kiiret tassitäit tahad, siis selleks tarbeks on minu hinnangul igati asjalik aparaat.20 LEGENDKommentaar
-
-
Kommentaar
-
Miks leiab detsembri kuus igalt poolt fraasi "Häid pühi" ja "Head uut aastat"? Jah, ma saan aru,et see on kena ja viisakas ja ilus öelda nii, aga mis põhjusel tehakse seda igal pool. Näide 1, klassivend kellega pole 3-4a suhelnud (polnud omal ajalgi väga suur sõber), saadab "head uut aastat" sõnumi. Samamoodi on igasugu foorumid täis sarnaseid postitusi, ja isegi delfi kommentaariumid. Miks?
Kas tekib mingi soe tunne sisse kui saab võhivõõrastele häid soove jagada või on lihtsalt tegu nö harjumusega? Ma saan aru,et pika jutu lõpetuseks soovid, aga enamus kohtades ongi lihtsalt 3 sõna. Head uut aastat.
Mõtlesin,et äkki on asi minus ning soovisin ka ühes teises foorumis...pealtnäha ei toimunud peale ühe posti lisandumise midagi. Või tuleb nüüd mul/teistel selle võrra parem aasta?
P.S: Ärge saage valesti aru, mul pole midagi selle vastu,et seda soovitakse, lihtsalt sportlik huvi, miks seda tehakse nii laialt.Kommentaar
-
Head uut aastat!Miks leiab detsembri kuus igalt poolt fraasi "Häid pühi" ja "Head uut aastat"? Jah, ma saan aru,et see on kena ja viisakas ja ilus öelda nii, aga mis põhjusel tehakse seda igal pool. Näide 1, klassivend kellega pole 3-4a suhelnud (polnud omal ajalgi väga suur sõber), saadab "head uut aastat" sõnumi. Samamoodi on igasugu foorumid täis sarnaseid postitusi, ja isegi delfi kommentaariumid. Miks?
Kas tekib mingi soe tunne sisse kui saab võhivõõrastele häid soove jagada või on lihtsalt tegu nö harjumusega? Ma saan aru,et pika jutu lõpetuseks soovid, aga enamus kohtades ongi lihtsalt 3 sõna. Head uut aastat.
Mõtlesin,et äkki on asi minus ning soovisin ka ühes teises foorumis...pealtnäha ei toimunud peale ühe posti lisandumise midagi. Või tuleb nüüd mul/teistel selle võrra parem aasta?
P.S: Ärge saage valesti aru, mul pole midagi selle vastu,et seda soovitakse, lihtsalt sportlik huvi, miks seda tehakse nii laialt.So self aware so full of shitKommentaar
-
Head vana aasta lõppu!Miks leiab detsembri kuus igalt poolt fraasi "Häid pühi" ja "Head uut aastat"? Jah, ma saan aru,et see on kena ja viisakas ja ilus öelda nii, aga mis põhjusel tehakse seda igal pool. Näide 1, klassivend kellega pole 3-4a suhelnud (polnud omal ajalgi väga suur sõber), saadab "head uut aastat" sõnumi. Samamoodi on igasugu foorumid täis sarnaseid postitusi, ja isegi delfi kommentaariumid. Miks?
P.S: Ärge saage valesti aru, mul pole midagi selle vastu,et seda soovitakse, lihtsalt sportlik huvi, miks seda tehakse nii laialt.sigpicKommentaar
-
Külaline
Mõni saadab veel postkaardiga raisk!Miks leiab detsembri kuus igalt poolt fraasi "Häid pühi" ja "Head uut aastat"? Jah, ma saan aru,et see on kena ja viisakas ja ilus öelda nii, aga mis põhjusel tehakse seda igal pool. Näide 1, klassivend kellega pole 3-4a suhelnud (polnud omal ajalgi väga suur sõber), saadab "head uut aastat" sõnumi. Samamoodi on igasugu foorumid täis sarnaseid postitusi, ja isegi delfi kommentaariumid. Miks?
P.S: Ärge saage valesti aru, mul pole midagi selle vastu,et seda soovitakse, lihtsalt sportlik huvi, miks seda tehakse nii laialt.
Tahaks rahulikult reklaame postkasti juures sirvida või arveid vaadata ning siis mõni tõbras on oma pühadesoovi sinna Eesti Postiga saatnud. Miks?!?Kommentaar
-
Kui ma tahaks nüüd ja kohe ilma kodust lahkumatta legaalselt! Kääbiku esimest osa vaadata, siis millese interneti lehe poole ma peaks pöörduma. Natukene raha olen nõus selle vaatamise eest maksma, alla tõmmata ei taha. Ja mingeid seadeid arvutis ka muuta ei taha, et noh"see lehekülg ei ole teie regioonis avatav". Või peaks ikka raamatupoodi filmi ostma minema?
Pole telekatki
Kommentaar
-
Elioni videolaenutuses pole siis?Kui ma tahaks nüüd ja kohe ilma kodust lahkumatta legaalselt! Kääbiku esimest osa vaadata, siis millese interneti lehe poole ma peaks pöörduma. Natukene raha olen nõus selle vaatamise eest maksma, alla tõmmata ei taha. Ja mingeid seadeid arvutis ka muuta ei taha, et noh"see lehekülg ei ole teie regioonis avatav". Või peaks ikka raamatupoodi filmi ostma minema?
On olemas vifi.ee, aga seal pole seda. Või ma ei oska otsida. Või siis http://filmilaenutus.delfi.ee/ , aga sealt ka ei leidnud.
Kommentaar
-
Kas need outlet poed seal Tondi selveri taga ikka töötavad veel? Ja mis kell nad homme lahti võiksid olla?
Või siis et kui homme osta sportsdirectist kaup ära kui kaua kohaletoomine võiks aega umbes võtta?Algselt postitanud kasutaja Blue Moon pooltKingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.Kommentaar
-
Töötavad küll, argipäeviti olid vist avatud kell 10-20.Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar