Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • _AI_
    Ltn. Schmidti poeg
    • Nov 2005
    • 4716

Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
    40s on 1 kapsli hind. Natuke suuremasse tassi (mille all mõtlen ca teeklaasi suurust kohvitassi) läheb sul neid 2. Sealt ka hind 80 senti.
    piim kah...
    mina muidu rahul- kakaod nt on ikka väga mugav teha. Kuid ei sobi inimesele, kes päevas üle tassi keresse kallab. Lihtsalt kallis.
    "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

• vtp
      #stopthesuperleague
      • Mar 2002
      • 2065

40s on 1 kapsli hind. Natuke suuremasse tassi (mille all mõtlen ca teeklaasi suurust kohvitassi) läheb sul neid 2. Sealt ka hind 80 senti.
      See vist väheke oleneb masinast ka. Mul on mingi vähe universaalsemate padjakestega masin ja viimati maksis täitsa hea mekiga kohvisort 10 senti/padi. Et korralik tassitäis kanget kohvi saada, läheb jah kaks patja. Presskann või nö mulksukann, mis mulle ka väga meeldib, on odavam lahendus loomulikult, kuid kui hommikul üksinda kiiret tassitäit tahad, siis selleks tarbeks on minu hinnangul igati asjalik aparaat.
      20 LEGEND

Kommentaar

• Mõnuagent 007
        Bradolf Pitler
        • Jan 2004
        • 30425

Millisel saidil saab teha meemisid, et see kohe mu FB-sse üles ei laksaks?

Kommentaar

• billybob
          Meeskonnaliige
          • Oct 2009
          • 325

Imgur: The magic of the Internet

Kommentaar

• Shaq
            Pallipoiss
            • Apr 2006
            • 1942

Miks leiab detsembri kuus igalt poolt fraasi "Häid pühi" ja "Head uut aastat"? Jah, ma saan aru,et see on kena ja viisakas ja ilus öelda nii, aga mis põhjusel tehakse seda igal pool. Näide 1, klassivend kellega pole 3-4a suhelnud (polnud omal ajalgi väga suur sõber), saadab "head uut aastat" sõnumi. Samamoodi on igasugu foorumid täis sarnaseid postitusi, ja isegi delfi kommentaariumid. Miks?
            Kas tekib mingi soe tunne sisse kui saab võhivõõrastele häid soove jagada või on lihtsalt tegu nö harjumusega? Ma saan aru,et pika jutu lõpetuseks soovid, aga enamus kohtades ongi lihtsalt 3 sõna. Head uut aastat.
            Mõtlesin,et äkki on asi minus ning soovisin ka ühes teises foorumis...pealtnäha ei toimunud peale ühe posti lisandumise midagi. Või tuleb nüüd mul/teistel selle võrra parem aasta?

P.S: Ärge saage valesti aru, mul pole midagi selle vastu,et seda soovitakse, lihtsalt sportlik huvi, miks seda tehakse nii laialt.

Kommentaar

• RR9
              Teamgeist
              • Oct 2009
              • 211

Vaevalt nende sõnade taga mingi tõsine soov on
              Ma ise ka neid pühadesoove suvaliselt laiali ei pillu.
              FC Bayern München!

Kommentaar

• Francesco
                Don Giallorossi
                • Apr 2008
                • 2603

Algselt postitanud kasutaja Shaq poolt
                Miks leiab detsembri kuus igalt poolt fraasi "Häid pühi" ja "Head uut aastat"? Jah, ma saan aru,et see on kena ja viisakas ja ilus öelda nii, aga mis põhjusel tehakse seda igal pool. Näide 1, klassivend kellega pole 3-4a suhelnud (polnud omal ajalgi väga suur sõber), saadab "head uut aastat" sõnumi. Samamoodi on igasugu foorumid täis sarnaseid postitusi, ja isegi delfi kommentaariumid. Miks?
                Kas tekib mingi soe tunne sisse kui saab võhivõõrastele häid soove jagada või on lihtsalt tegu nö harjumusega? Ma saan aru,et pika jutu lõpetuseks soovid, aga enamus kohtades ongi lihtsalt 3 sõna. Head uut aastat.
                Mõtlesin,et äkki on asi minus ning soovisin ka ühes teises foorumis...pealtnäha ei toimunud peale ühe posti lisandumise midagi. Või tuleb nüüd mul/teistel selle võrra parem aasta?

P.S: Ärge saage valesti aru, mul pole midagi selle vastu,et seda soovitakse, lihtsalt sportlik huvi, miks seda tehakse nii laialt.
                Head uut aastat!
                So self aware so full of shit

Kommentaar

• sanderos
                  Eesti koondislane
                  • Oct 2010
                  • 1004

Algselt postitanud kasutaja Francesco poolt
                  Head uut aastat!
                  Head vana aasta lõppu!
                  sigpic

Kommentaar

• Külaline

Mõni saadab veel postkaardiga raisk!
                    Tahaks rahulikult reklaame postkasti juures sirvida või arveid vaadata ning siis mõni tõbras on oma pühadesoovi sinna Eesti Postiga saatnud. Miks?!?

Kommentaar

• orbitaaljaam
                      Meeskonnaliige
                      • Apr 2004
                      • 10333

Kui ma tahaks nüüd ja kohe ilma kodust lahkumatta legaalselt! Kääbiku esimest osa vaadata, siis millese interneti lehe poole ma peaks pöörduma. Natukene raha olen nõus selle vaatamise eest maksma, alla tõmmata ei taha. Ja mingeid seadeid arvutis ka muuta ei taha, et noh"see lehekülg ei ole teie regioonis avatav". Või peaks ikka raamatupoodi filmi ostma minema?
                      Elioni videolaenutuses pole siis?
                      Pole telekatki

Kommentaar

• zelee
                        Eesti koondislane
                        • Nov 2010
                        • 6285

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
                        Kui ma tahaks nüüd ja kohe ilma kodust lahkumatta legaalselt! Kääbiku esimest osa vaadata, siis millese interneti lehe poole ma peaks pöörduma. Natukene raha olen nõus selle vaatamise eest maksma, alla tõmmata ei taha. Ja mingeid seadeid arvutis ka muuta ei taha, et noh"see lehekülg ei ole teie regioonis avatav". Või peaks ikka raamatupoodi filmi ostma minema?
                        Elioni videolaenutuses pole siis?

On olemas vifi.ee, aga seal pole seda. Või ma ei oska otsida. Või siis http://filmilaenutus.delfi.ee/ , aga sealt ka ei leidnud.

Kommentaar

• sherf
                          U21
                          • Dec 2009
                          • 830

Kas need outlet poed seal Tondi selveri taga ikka töötavad veel? Ja mis kell nad homme lahti võiksid olla?
                          Või siis et kui homme osta sportsdirectist kaup ära kui kaua kohaletoomine võiks aega umbes võtta?
                          Algselt postitanud kasutaja Blue Moon poolt
                          Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.

Kommentaar

• MartinEST
                            Asjahuviline
                            • Nov 2011
                            • 368

Algselt postitanud kasutaja sherf poolt
                            Kas need outlet poed seal Tondi selveri taga ikka töötavad veel? Ja mis kell nad homme lahti võiksid olla?
                            Või siis et kui homme osta sportsdirectist kaup ära kui kaua kohaletoomine võiks aega umbes võtta?
                            Töötavad küll, argipäeviti olid vist avatud kell 10-20.

Kommentaar

• Tofoa
                              cantankerous
                              • Aug 2026
                              • 18350

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
                              lahkumatta
                              mu silmad jooksevad verd
                              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• orbitaaljaam
                                Meeskonnaliige
                                • Apr 2004
                                • 10333

Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
                                mu silmad jooksevad verd
                                Traagiline.
                                Mine koorma haigekassat ja külasta arsti.

Kommentaar

Töötlen...