Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Miks Juventust Rubentuseks ja Rubentussiks kutsutakse?
Üks skisofreenik arvas, et see on lahe. Kui see sulle meeldib, siis sa võid ka seda kasutada. Üldiselt aga võid Itaalia alamfoorumis kasutatavate mõistetega tutvuda siin: Liivakasti leksikon.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kas peale piletilevi ja kuhuminna.ee on veel mõni lehekülg, mis annaks vihjeid mida tühjadel õhtutel oma ajaga peale hakata?
Kontsert-näitus-üritus jms.
Kas peale piletilevi ja kuhuminna.ee on veel mõni lehekülg, mis annaks vihjeid mida tühjadel õhtutel oma ajaga peale hakata?
Kontsert-näitus-üritus jms.
Kas keegi Teist on sooritanudI IELTS (International English Language Testing System) testi?
Kus Te selle testi jaoks õppematerjali saite? Ning kuidas test ja kogu protseduur välja nägi? Kaua kestab, mida sisaldab jne.
Kas keegi Teist on sooritanudI IELTS (International English Language Testing System) testi?
Kus Te selle testi jaoks õppematerjali saite? Ning kuidas test ja kogu protseduur välja nägi? Kaua kestab, mida sisaldab jne.
Siin lehel ringi komnnates peaksid kõik info kätte saama
Nõukaajal oli üks film, mille tegevus toimus 19. sajandi kandis ja sisu oli midagi sellist, et naispeategelasel läks kõik muudkui väga halvasti ja lõpuks lasti ta maha. Minu mälu järgi oli üsna tuntud film (miks muidu ma üleüldse seda kusagilt mäletaks), aga hetkel ei suuda meenutada, et mis filmiga tegu oli. Keegi mäletab?
Nõukaajal oli üks film, mille tegevus toimus 19. sajandi kandis ja sisu oli midagi sellist, et naispeategelasel läks kõik muudkui väga halvasti ja lõpuks lasti ta maha. Minu mälu järgi oli üsna tuntud film (miks muidu ma üleüldse seda kusagilt mäletaks), aga hetkel ei suuda meenutada, et mis filmiga tegu oli. Keegi mäletab?
Kommentaar