Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Praegune valitsus on oma tööd väga hästi teinud. Mina loodan, et nad jätkavad.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Nõus, suhteliselt balanseeritud ja ok valitsus, Keskerakond jääb niikaua kuni Savisaar elus püsib tema isikukultusega parteiks, millel põhimõtteliselt ainult tema isiklikud huvid ja tegu on inimesega, kes võimu nimel on nõus absoluutselt kõigest loobuma.
Siis on IRL, selles on küll suhteliselt häid poliitikuid, aga on ka mõned täielikud idioodid, tänu kellele ei saa seda eriti tõsiselt võtta.
Sotsid ainuisikuliselt valitsedes oleks jube koormav igale riigile ja seetõttu on suht mõistlik et nad on paaris muidu tavainimese peale üldse mitte mõtleva reformiga.
Alternatiive kahjuks pole, ülejäänud parteid on kas olemasolevatest väljaheidetud kibestunud vanurid või siis mingid äärmuslased.Kommentaar
-
-
sisestasin hirmsate lugude teemasse(mille autor ma olen) võtmesõna "kurb". see viis mind mu enda postini, kus varem oli tema video sellest, kuidas Rihanna teda plagieerib(sest ta kasutas pantri/tiigri/lõvi imagoloogiat). selle posti üleval oli antud laul.Kommentaar
-
Kommentaar
-
nõrkade konkurentide jutt. Ja lisaks igasugu rotte ja muidusööjaid ju toidetaksegi rikaste poolt makstud maksudest eksole.
Mõni võrdse kohtlemise volinik võiks mulle selgitada, et miks mina maksan riigile näiteks 1000EUR kuus makse aga naabri Ants maksab 300EUR. Et kas ma saan vastu ka 3x rohkem?Kommentaar
-
mõlemad maksavad võrdse %
jah, sealt tuleb väike astmelisus sisse,
samas panustatakse Eestis niikuinii tulumaksu langetamisele ja raha laekub pigem 20% -le tõstetud käibemaksust ja kõiksugu elektri- jm aktsiisidest, mis pensioka rahakotist jällegi suhteliselt suurema tüki haukavadGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
Vaata pursui peabki rohkem maksma, sest see on tegelikult naabri Antsult ära võetud raha.nõrkade konkurentide jutt. Ja lisaks igasugu rotte ja muidusööjaid ju toidetaksegi rikaste poolt makstud maksudest eksole.
Mõni võrdse kohtlemise volinik võiks mulle selgitada, et miks mina maksan riigile näiteks 1000EUR kuus makse aga naabri Ants maksab 300EUR. Et kas ma saan vastu ka 3x rohkem?BVB - VaprusKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar