Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Pass ja id kaart on aegunud. Kas uute taotlemisel tahavad nad mõnda kehtivat dokumenti (sünnitunnistus vms) ka näha?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Chinatown on suht kommerts minu arvates. Küllaga on seal kohti, kus a'la 6-7-8 naela eest võid süüa niipalju kui jaksad, kuid too toit on väga üheülbaline, põmst sama hea kui siin mõnest aasia restoranist osta. Muidugi võib seal ka kallima raha eest pärle olla, aga mina ei suutnud tuvastada308Kommentaar
-
Ma käisin mingi 5 aastat tagasi ja olin Londonis ainult kolm päeva. Kuna käisin suvel ja lolle turiste oli palju, siis nägin ikka kahe käe sõrmedel olukordi, kus kästi maha valada alko. Samas ise tiksusime rongi oodates mingi 6 tundi pargis õlle libistades ja ei tekkinud mingeid probleeme. Kuigi ratsapolitsei möödus mitmeid kordi. Eks see oleneb ajast, kohast ja enda käitumisest. Käsi keegi väänama ei hakka.Kommentaar
-
Täiesti raupolt, FA-l on kuni 2017 lepingujärgne kohustus seal kõik mängud pidada. Aga kui peaks juhtuma ebatõenäoline lugu, et Londonisse rajatakse NFLi frantsiis, võib koondis jälle üle maa tuuritama hakata.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar