Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ise saanud proovida. Mulle maitses. Paar nädalat tagasi oli tõesti nii, et ainult hinnasilti võis leida, aga praegu peaks olukord parem olema. (samas vb Rakvere Selveris lihtsalt parem olukord toote kättesaadavusega)Algselt postitanud kasutaja Stok pooltLisaks siia veel selle aasta Eesti parima toiduaine cappuccino keefiri, mille kohta ma olen ühes poes näinud hinnasilti, aga mitte kunagi toodet ennast.Algselt postitanud kasutaja Plechazunga pooltJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.Kommentaar
-
Sõltub, kuspool liigud. TTÜ raamatukogus on trükikoda, TTÜ uues IT majas on võimalik lasta uurimistöid/lõputöid printida ja köita. Liivaku peatuse vastas on mingi trükiteenuseid pakkuv moodustis, mis lubab nii värvi kui ka mustvalget printi...Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar