Saumikseriga piima ei vahusta. Kui tung kodus piima vahustada on õige tee võtta taoline kann nagu ma linkisin.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Jah. Tegelt nii ongi. Oskan rääkida tähelepanekutest kontoris, kus samuti naised selle kohale orgunnisid ja peale mõnda nädalat kasutamist unustasid seadme riiulile.
Kui pole päris kindel, kuidas meeldib ja kas viitsid möllata piimaga, siis on see hea ja piisavalt odav et katsetada (erinevalt siis tollest 40 eurosest kannust).olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Suurem ekraan on suhteline mõiste. Mõne jaoks on 4.7" suur, teisele 5.2" väike. Parimad müügilolevad telefonid on ilmselt Samsung S6 ja iPhone 6. Mine kusagil kaubanduskeskuses mõne operaatori esindusse ja näpi erinevaid telefone. Saad aimu milline sulle sobida võiks.
Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
OK pildi sai juba 10 aastat tagasi tehtud. Erinevus näiteks Z3e ja mingi Iphone 5 ning Samsung Alpha kaamera vahel tuleb väga selgesti välja. Võib-olla mitte eriti siis, kui sa oma telefoniekraanilt pilte vaatad, aga mingilt korralikult arvutiekraanilt.Kommentaar
-
Ma muidugi mainisin teisi mudeleid kui sa kirjutasid. Siin võrdlus http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2479968,00.asp Su kiidetud sony jäi eelviimaseks.
Kommentaar
-
-
päris üllatav, aga ma enda subjektiivsetest eelistustest selle artikli põhjal päris ei loobu.Ma muidugi mainisin teisi mudeleid kui sa kirjutasid. Siin võrdlus http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2479968,00.asp Su kiidetud sony jäi eelviimaseks.
ps: ma võrdlesin neid millega olen kokku puutunud, neid sinu mainituid ei arvestanudKommentaar
-
Miks sa võrdled Sony tipptelefoni Apple-i paar põlvkonda vana ja Samsungi disaintelefoniga (mille tehnoloogia on sama tootja paari aasta taguse tipu tasemel)?BVB - VaprusKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar