Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
-
Mis on selle asja nimi, kus metallkuulikesed ripuvad mingite pulkade küljes ja üksteisele vastu minnes liiguvad pidevalt? Saan aru, et seletus on väga kehv, aga ei oska ka pilti näidata, sest ei tea selle värgi nime...
Okei, otsides googlest metallist kerasid, leidsin selle pildi:
Ehk mis värgiga tegu on?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas luisfigo7 Vaata postitustmillised leheküljed on ustavad?
tahaks jalkat vaadata korraliku pildiga igalt poolt euroopas jne, oleks nõus ka maksma !
Küsimuse teisele osale ma kahjuks vastust ei tea. Neeger John ütleb ikka, et ei tea, miks ta peaks küll teiste pallimängimise vahtimise eest veel maksma, kui ta võib sama edukalt jõeäärsel välul ise palli togida.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkui mul on 3 kuud haiguslehte, kas on kuidagi võimalik, et haigekassa kallid keisrid maksavad mulle igakuiselt plekki või pean 3 kuud õhust ja armastusest elama???Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar