mingi elektriraudtee vs edelaraudtee teema?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kas rongis saab pangakaardiga maksta?
Kõikides diiselrongides saab maksta pangakaardiga ning VISA / VISA Electron; MasterCard / Maestro ja American Express krediitkaartidega. Elektrirongides saab tasuda sularahas või Elroni Sõidukaardil oleva rahaga.Kommentaar
-
See on mingi tsooni teema. Pikematel otstel (Tartu, Narva, Viljandi jne) saab kaardiga tasuda. Lühematel mitte. Vähemasti nii selgitas piletimüüja viimati
EDIT: Ehk nagu Crackerzi viitest selgub, siis diiselrongides saab ainult kaardiga maksta. Ju siis kui Narva või Tartusse suunduva diisliga sõita Aegviitu, peaks saama ideaalis kaardiga tasuda308Kommentaar
-
-
-
Millal on kõige mõistlikum aeg jalgratast osta? Noh et hooaja läbi ja laod tühjaks värk. Ja samas et päris tühjaks ka veel ostetud poleks, et mingi valik oleks. Mõtlen siis päris ratast (Hawaii express vms), mitte mingi hipsteri moeröögatust kusagilt keldrist.Kommentaar
-
Windows varemgi nimedega kahtlaselt käitunud. Windows 7 näiteks. 10 peaks versioonilt üldsegi 6.4 olema. XP oli näiteks 5.1 ja 8.1 oli 6.3 versioon.
Mul sõber arvab, et 9 jäeti Jaapani turu pärast vahele. Pidi see seal kurjakuulutav number olema vmsKommentaar
-
Hawaiis on juba pikemat aega allahindlused, vähemalt kui viimati vaatasin. Ja kui ilusti küsida, siis saab päris hea hinnaga sealt.Millal on kõige mõistlikum aeg jalgratast osta? Noh et hooaja läbi ja laod tühjaks värk. Ja samas et päris tühjaks ka veel ostetud poleks, et mingi valik oleks. Mõtlen siis päris ratast (Hawaii express vms), mitte mingi hipsteri moeröögatust kusagilt keldrist.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Kuskil oli väide, et kardeti 9-t, sest see number oli mingites vanades (a'la Win 95) kasutusel ja arvati, et võib jumal teab millega konflikti minna.
Mingis paari kuu taguses Digitunnis räägiti sellest.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
kuidas see ilusti küsimine käib? Teenindajal on võimalus mingi suurem % alet teha, kui saalis väljas?
Kas see allahindlus on aasta suurim või tuleb mingi sügisel näiteks veel magusam aeg? Kuna rattaostuga kiire pole, siis võib ka talvel osta.Kommentaar
-
Kommentaar
-
No toon paar näidet. Ratta hind oli 600, mulle müüdi 490.- vms. Polar m400 maksab Sportlandis 199.-, teenindaja pakkus 159.- Kehtib ka nende hindade puhul, mis juba on soodukaga.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar