Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Katk, väljast avanebki uks ilusti.
Uurin seda lapseluku asja, kui selline asi üldse juhi uksel eksisteerib.Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Kommentaar
-
1. Leedus on euro juba 2015. aasta jaanuaristAlgselt postitanud kasutaja PeeterKast poolt1. Kas leedus kehtib veel suvel litt või on juba euro?
2. Soovitage mingit leedu kämpingu saiti või on kellelgi mingeid kohti soovitada Kaunasest 50 +- kilomeeter raadiuses.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kas pelmeene on parem süüa 10% või 20%lise hapukoorega v pole väga vahet, mitme %line hapukoor on?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Olen otsinud Tallinnas autokooli, kes oleks nõus andma mulle sõidutunde. Just sõidutunde, kuna autokool on juba paar aastat tagasi lõpetatud. Ja nüüd tahaks ennem ARKi eksamit mõned tunnid võtta lisaks, kuna paus on sisse tulnud. Aga paraku paljud autokoolid ütlevad nende õpetajad on ülekoormatud ja seega ei võta inimesi kes ei õpi enam koolis sõitma. Ehk oskab keegi aidata mind, et kust leida selline autokool, kus on kõik inimesed oodatud. Tean, et oleks ka võimalik ARKist paber võtta ja kellegi pereliikme või sõbra autot vms kasutada sõidutundideks. Aga paraku mul pole selliseid inimesi. Seega jäävad üle ainult autokoolid. Tänud juba ette aitamast mind
Kommentaar
-
Näiteks autokooli väline isik, kes pakubki taolitst teenust http://www.soiduopetaja.ee/Olen otsinud Tallinnas autokooli, kes oleks nõus andma mulle sõidutunde. Just sõidutunde, kuna autokool on juba paar aastat tagasi lõpetatud. Ja nüüd tahaks ennem ARKi eksamit mõned tunnid võtta lisaks, kuna paus on sisse tulnud. Aga paraku paljud autokoolid ütlevad nende õpetajad on ülekoormatud ja seega ei võta inimesi kes ei õpi enam koolis sõitma. Ehk oskab keegi aidata mind, et kust leida selline autokool, kus on kõik inimesed oodatud. Tean, et oleks ka võimalik ARKist paber võtta ja kellegi pereliikme või sõbra autot vms kasutada sõidutundideks. Aga paraku mul pole selliseid inimesi. Seega jäävad üle ainult autokoolid. Tänud juba ette aitamast mind
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar