im impressed
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ma olen nüüd varsti juba kuu aega punnitanud, aga no ei suuda meelde tuletada.
Mis loo intro see on, mis MM-il hakkab vahetult enne mängu mängima? Siis, kui hümnid mängitud, koosseisud staadionil ette loetud, kaptenid poolt ja palli loosivad ja vimpleid vahetavad jne. Mingi normaalne elektroonilise muusika lugu vist.
Läbi iraanlaste vuvuzelade ja kommentaatorite jutu ei saa shazam'ida ka.sigpicKommentaar
-
Tiesto feat. The Chainsmokers - Split?Ma olen nüüd varsti juba kuu aega punnitanud, aga no ei suuda meelde tuletada.
Mis loo intro see on, mis MM-il hakkab vahetult enne mängu mängima? Siis, kui hümnid mängitud, koosseisud staadionil ette loetud, kaptenid poolt ja palli loosivad ja vimpleid vahetavad jne. Mingi normaalne elektroonilise muusika lugu vist.
Läbi iraanlaste vuvuzelade ja kommentaatorite jutu ei saa shazam'ida ka.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Tänan!Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
Kommentaar
-
vbl kui sa oleks piisavalt kõvasti “rossija” karjunud siis oleks päevane mäng ka ekraanile pandudKommentaar
-
Kommentaar
-
Juhtmevaba kõlarit oleks ilmselt vaja. Mida silmas pidada ostmisel? On suur vahe ka, kas 50 eurone või 250 eurone? Läheb terrassile, et rannapidusi ei hakka korraldama. Ei pea mingi 1000W olema.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar