Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
-
-
Kuidas palun? Äkki vunts seletab mulle, mille peale mul on kade olla? Ma loll ei saanud aru hetkel küll sellest. Võin su elu võib-olla lihtsamaks teha ja anda mingid variandid.
1- mul pole sellised burgerisaiu
2- ma tahaks olla uku aka noku suviste
3- mul pole 33 tonni instagrammi jälgijat
4- ma ei saa adidase asju tasuta
5- ma ei saa minna kuskile seltskonna koorekihi üritusele, sest ma ei ole kuulus
6- mul ei ole sellised retuuse, mis teevad perse läbi instagrammi filtrite perse 3korda suuremaks ja trimmikamaks, mis ta tegelt on.
hashtagmaolenniiikadesestmaeiolepaljasporgand
Kommentaar
-
Esiteks see oli väga solvav ja labane torge soccerneti suvepäevade ja meie kõigi kohta. Ma olen väga pettunud sinus Sambaz. Me kõik oleme.Kuidas palun? Äkki vunts seletab mulle, mille peale mul on kade olla? Ma loll ei saanud aru hetkel küll sellest. Võin su elu võib-olla lihtsamaks teha ja anda mingid variandid.
5- ma ei saa minna kuskile seltskonna koorekihi üritusele, sest ma ei ole kuulus
6- mul ei ole sellised retuuse, mis teevad perse läbi instagrammi filtrite perse 3korda suuremaks ja trimmikamaks, mis ta tegelt on.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
?? tähemärgidKuidas palun? Äkki vunts seletab mulle, mille peale mul on kade olla? Ma loll ei saanud aru hetkel küll sellest. Võin su elu võib-olla lihtsamaks teha ja anda mingid variandid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar