Tähelepanek, Ester Karuse paistab täitsaaa tore.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Täitsa lõpp - 92.aastal pandi ka veel nimeks Ester. Ei tea, kas 2019 ka veel keegi nt Vambola või Mafalda nimeks paneb õnnetule vastsündinule. Ester võttis muidugi totrast nimest eeskuju ja tegi veel lollima teo - astus keskparteisse. Siit tekib nüüd ainult küsimus, kas loll on keskerakond või see, kes sinna liikmeks astub?Kommentaar
-
Kas ma olen ainus, aga ma ei saa sellest Esteri nime alavääristamisest aru? Mis värk selle nimega on?Täitsa lõpp - 92.aastal pandi ka veel nimeks Ester. Ei tea, kas 2019 ka veel keegi nt Vambola või Mafalda nimeks paneb õnnetule vastsündinule. Ester võttis muidugi totrast nimest eeskuju ja tegi veel lollima teo - astus keskparteisse. Siit tekib nüüd ainult küsimus, kas loll on keskerakond või see, kes sinna liikmeks astub?Kommentaar
-
Nii lolli juttu pole ammu lugenud. Seda enam, et tänapäeval on iga teine lastenimi selline, mis võib vanavanemate põlvkonnaga seostuda - Gustav, Karl, Johannes, Adeele jne. Mis su enda nimi on - Kevyn- Cristofer?Kommentaar
-
Matilde on kus juures tänapäeval väga populaarne nimi. Mis Heinol viga on? Sinu välja toodud nimed on kordi asisemad, kui enamus mida lumehelbekesed oma lastele panevad. Pigem ma ei mõista neid, kes panevad lapsele kaks eesnime ja siis hakkavad teda hoopis hüüdnimega kutsuma. Panen lapsele nimeks Voldemar-Eldur ja hakkan kutsuma Volliks, krt pane siis kohe pojale nimeks Volli või Volts.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Tema isa nimi on Allain, seega mis selles nimes Ester imelikku onTäitsa lõpp - 92.aastal pandi ka veel nimeks Ester. Ei tea, kas 2019 ka veel keegi nt Vambola või Mafalda nimeks paneb õnnetule vastsündinule. Ester võttis muidugi totrast nimest eeskuju ja tegi veel lollima teo - astus keskparteisse. Siit tekib nüüd ainult küsimus, kas loll on keskerakond või see, kes sinna liikmeks astub?
Tema venna nimi peaks Mario olema, seega see selles osas muidugi natuke erinev
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar