Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Nasfal
    Eesti koondislane
    • Aug 2011
    • 6995

Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Kas Eestis on välikino (autokino)? Kui ei ole, siis palun keegi tehke Tartusse üks.
    Kooselust rutiin peal ja tahaks privaatselt mõne noore miisuga omavahel deitida?

Kommentaar

• Rein
      Must puudel
      • Feb 2005
      • 12804

Algselt postitanud kasutaja gizmoduck poolt
      Sõltub palju muid kohustusi kaelas. Kui kõik kokku sinna 50% kanti, siis nii seb kui swed saadavad pikalt. LHVst võimalik ehk veel.
      Ei ole tõsi.
      LHV kindlasti kergemini ei anna. Igat klienti vaadatakse ikka eraldi.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Pints
        Eesti koondislane
        • Jun 2012
        • 4862

Algselt postitanud kasutaja -RoMaRiO- poolt
        Täna pidi eetris olema „Eesti narkomuulad 2“, aga kavast ei leia ei täna ega ka lähitulevikus. Võeti eetrist maha või mis teema on?
        Just nägin reklaami, et seda näitab homme aga ilmselt tead seda juba isegi.

Kommentaar

• gizmoduck
          Eesti koondislane
          • Oct 2014
          • 1182

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
          Ei ole tõsi.
          LHV kindlasti kergemini ei anna. Igat klienti vaadatakse ikka eraldi.
          mul just sugulase pealt konkreetne näide, et sai. SEB ja Swed saatsid pikalt kuna palju kohustusi juba kaelas kuid LHVst polnud probleemi. Küll mitte nii headel tingimustel kui eelnimetatud omadedt kuid siiski

Kommentaar

• Nuglu
            Asjahuviline
            • Jun 2019
            • 45

Kui osaled mingi saate salvestusel, nagu näiteks “Maskis laulja”, kus mingid tulemused ka selguvad. Kuidas on reguleeritud see, et kui olen salvestusel käinud, siis ma ei tohi nt oma Facebooki postitada, et “Käisin salvestusel ja Vanapagan oli Nõgisto”.

Ehk mis seda reguleerib ning kas salvestusel öeldakse ka, et tulemuste avaldamine enne saate eetrisse minekut on keelatud vms?

Kommentaar

• Mõnuagent 007
              Bradolf Pitler
              • Jan 2004
              • 30425

Algselt postitanud kasutaja Nuglu poolt
              Kui osaled mingi saate salvestusel, nagu näiteks “Maskis laulja”, kus mingid tulemused ka selguvad. Kuidas on reguleeritud see, et kui olen salvestusel käinud, siis ma ei tohi nt oma Facebooki postitada, et “Käisin salvestusel ja Vanapagan oli Nõgisto”.

Ehk mis seda reguleerib ning kas salvestusel öeldakse ka, et tulemuste avaldamine enne saate eetrisse minekut on keelatud vms?
              Leping pannakse ette leppetrahvidega

Kommentaar

• Iceman
                Eesti koondislane
                • Oct 2008
                • 4968

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                Leping pannakse ette leppetrahvidega
                Täpselt nii jah, minagi sain sellise lepingu Tenetiga seoses.
                Ela ja tunne, et elad
                see on kõige lihtsam
                filosoofia, mis toimib
                sule silmad ära vaata
                tagasi, hinga sügavalt ja
                hüppa üle iseenda varju
                tule koos minuga.

Kommentaar

• maamesilane
                  Asjahuviline
                  • Mar 2004
                  • 2796

Mis see teine asi hanerasva kõrval oli,millega Mart "võõra linna tuled" ennast ravida armastab?
                  Invest In Africa

Kommentaar

• Pints
                    Eesti koondislane
                    • Jun 2012
                    • 4862

Algselt postitanud kasutaja maamesilane poolt
                    Mis see teine asi hanerasva kõrval oli,millega Mart "võõra linna tuled" ennast ravida armastab?
                    Sinepiplaaster.

Kommentaar

• Rein
                      Must puudel
                      • Feb 2005
                      • 12804

Villased sokid.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• ShatAp
                        Professionaal
                        • Jan 2009
                        • 513

Kuna uue korteri ost jääb hetkel igaksjuhuks ära, siis küsiks kas kellelgi on viimasel ajal olnud kogemusi vannitoa remondiga?
                        Praeguses korteris wc ja vannituba koos. Oleks plaanis siis täiesti tühjaks teha ja ära renoveerida. Sees veel vana vann jne.
                        Palju umbes see lõbu kõik maksma läheb ja ehk on soovitada kellelgi ka tegijaid? Ise nii pädev ehitusalal pole ja pigem lasen kellelgi teisel kvaliteetselt teha. Asukohaks Tartu.

Kommentaar

• Daz Booob
                          naughty by nature
                          • Sep 2003
                          • 11838

Ruutmeetrid ja teostatavad tööd on mõistagi olulise kaaluga, kuid 1k +/- + materjalid.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Diftong
                            Professionaal
                            • Mar 2012
                            • 422

Algselt postitanud kasutaja ShatAp poolt
                            Kuna uue korteri ost jääb hetkel igaksjuhuks ära, siis küsiks kas kellelgi on viimasel ajal olnud kogemusi vannitoa remondiga?
                            Praeguses korteris wc ja vannituba koos. Oleks plaanis siis täiesti tühjaks teha ja ära renoveerida. Sees veel vana vann jne.
                            Palju umbes see lõbu kõik maksma läheb ja ehk on soovitada kellelgi ka tegijaid? Ise nii pädev ehitusalal pole ja pigem lasen kellelgi teisel kvaliteetselt teha. Asukohaks Tartu.
                            Vend tegi eelmine aasta remondi- tal kulus koos boileri ja san tehnikaga( ok ei ostnud kõige lambisemat poola plaati ja duššinurga klaasseinad olid 800 euri) ja vahetas nii vannitoa kui köögi veetorustikud 6k. Vannitoa remont on kõige kallim remont vs ruutmeeter arv korteris. Venna näitel üle 1000 euri ruutmeeter. Kui endal puuduvad oskused nt plaatida või teadmised muudest eritöödest( elekter/ veetorustikud) on tegemist väga kalli üritusega.
                            ROHE-VALGE SURMANI

Kommentaar

• orbitaaljaam
                              Meeskonnaliige
                              • Apr 2004
                              • 10333

Kas toidupoodides jookseb endiselt ringi hulk inimesi, kes asju meeleheitlikult kokku ostavad või need ajad on möödas?

Kommentaar

• atleticomadrid
                                Virtuaalne hullumeelsus
                                • Feb 2009
                                • 6195

Tädil läks 3k Pärnus, ise kätt külge ei pannud.
                                "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                                These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Töötlen...