Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
-
Kommentaar
-
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Omanik keegi Koit äriregistri andmetel aga mul muidugi puudub teadmine, et kas Özil on sinna investeerinud või mitte. Sa arvad/kardad/hoiatad, et kui ikka on seotud ning parka sinna viin, võtab raha ahnelt vastu, hoiab seda tribüünidel järgmised 6 kuud, kui päringu saadan tembeldab rassistiks ja/või laenutab selle Sorgale?Kommentaar
-
Ma ühte Koitu tean. Ta on ise küll üpris pealetükkiv, edev ja saksa-meelne. Seega pole tõesti välistatud, et ta tagant Özili silmad ei paista.Omanik keegi Koit äriregistri andmetel aga mul muidugi puudub teadmine, et kas Özil on sinna investeerinud või mitte. Sa arvad/kardad/hoiatad, et kui ikka on seotud ning parka sinna viin, võtab raha ahnelt vastu, hoiab seda tribüünidel järgmised 6 kuud, kui päringu saadan tembeldab rassistiks ja/või laenutab selle Sorgale?
Ma tõesti ei tea, mis neil plaanis, kuid Mezut võib tõesti su Iniesta särgi ärandada, et selles särada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Võtsin siiski riski ja viisin parka sinna pessu täna.
Özili ei silmanud ja teenindaja ka ei osanud vastata, kas Mesut on asjaga seotud või mitte - võimalik et varjavad seda teadlikult. Küsiti isegi vähem, kui kodulehel oleval hinnakirjas märgitud, ei tea kas see on hea enne või mitte.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar