Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
jah ja ei.. veesooned on (sest nad peavd ka löga ära juhtima), kuid nende profiil(sh rehvi ristlõike profiil) ning soonte suund on teine.Suutsin täna auto esirehvi ära lõhkuda... mõtlesin, et olen ka kokkuhoidlik ja kiskusin vanadel talvekatel naelad seest välja ja lasin alla panna. Tuttav ütles, et tuleb ettevaatlik olla, et märjaga ei ole neil veesooni sees ja võib libisema hakata. On kellelgi kogemust kui reaalne see on?
tänu erinevatele profiilidele on kontaktpind talvekatel väiksem.
teine suur probla onrehvisegu, mis ei ole ette nähtd kuumal asfaltil toimetama ning kulub ka väga kiiresti + lamelli sooned lähevad pekki (seega kui isegi mustrit on, siis talvel on pidamine tugevalt pärsitud)Kommentaar
-
Kui inimesel on nutikell käel, siis miks tal teisel tavaline käekell on? Aet Süvaril näiteks.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Päris Delfi ei olnud, aga muidu, jah: https://ristnurk.soccernet.ee/artikk...-kaht-kaekellaFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Kommentaar
-
tahtsin just küsida, et "aga kepivennad" ning palun:
endal tihtipeale isegi lihtsam kui kodus.Kommentaar
-
Krt Kaja Kallas noh... võta mingi eesti käsitööpifilt väike hinnapakkumine, kes disainib normaalse maski ette. Lähed NATO kohtumisele, sirge seljaga Bideni kõrval, endal wc paber näos...

Mõnu, lugeja ootab vastust, miks peaminister nii käitubKommentaar
-
-
Kas n.ö koroona-ajal on üleilmne narkoäri maht jäänud samaks? Kahanenud? Kasvanud?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar