Kas kuskil juba levib vandenõuteooria, mis seob omavahel ära kiibidefitsiidi ja vaktsineerimise?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma kuulsin ka, et mingil hetkel pidavat kiibid hakkama potti pudenema, mis siis satuvad merre ja siis sealsed elukad neelavad need alla ning nendest saavad kahepaiksed, kes söövad ära kõik jäätise ning joovad ära kõik (kohusetunnet eirates) alles jäetud Westonsid (et sellepärast opis letid tühjad).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Vot praegu oli hea näide meie ühiskonna hetkeseisust. Kui vaktsiinide või koroona kohta keegi midagi ütleb ja kui keegi tunnetab, et see võis olla tema vaate vastu, siis ongi segadus, mis on iseenesest kurb
Kommentaar
-
Lätis läks juba mingi eelnõu taoline asi arutlusele, sest 10k häält koos, millega saab selle esitada.
Ootaks ka, et saaks varsti juba allkirja kuhugi anda
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Otsest kogemust ei ole, aga tegemist on hiiglama suure saksa börsiettevõttega, mis kogu aeg just kiiret ja mugavat tarnet enda konkurentsieeliseks püüdnud mängida. Usun, et saavad hakkama.
Jälle lätlased meist ees.20 LEGENDKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar