Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
    Seal lingil ongi kirjas, kuidas. Aga ma tuletan sulle meelde, et pidid kõige pealt ise näitama, kuidas sulle usaldusväärne meedia sinu kangelasi kritiseerib.
    Ma ei toeta vasakliberaalseid propagandakanaleid, smauti ka mitte paremkonservatiivseid. Kuidas ta sinu jagatud artiklis siis pevkurit kritiseerib, jii plju kui mina lugesin siis 0 kriiitikat.

Kommentaar

Mul on ükskõik, mis kanalist - aga see kanal peab olema selline, mida sina "usud". Sul ju on ometi kanalid, mida sa usud, mis pole propaganda jms.

Kommentaar

Mul on ükskõik, mis kanalist - aga see kanal peab olema selline, mida sina "usud". Sul ju on ometi kanalid, mida sa usud, mis pole propaganda jms.
        Sina usud e200, punaoravaid ja johanna maria lehtmet?

Kommentaar

Kuule, jumala lihtne küsimus ju, mis keerutad?

Kommentaar

Kuule, jumala lihtne küsimus ju, mis keerutad?
            Miks sa keerutad ja avalda oma pasameedia kriiitkanooli oravapartei liikmete kohta? See juhtkiri on huumor

Kommentaar

See "huumor" on rohkem kui sina näidata oled suutnud. Aga olgu, kaks suvalist näidet veel: https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1...na-mutta-vedas

Kommentaar

See "huumor" on rohkem kui sina näidata oled suutnud. Aga olgu, kaks suvalist näidet veel: https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1...na-mutta-vedas

https://epl.delfi.ee/artikkel/120401...ele-surnuaiale
                Need on faktid, mitte kriitika. No näed ma mõtlen samamoodi nagu jana, kuidas sina mõtled? Nagu Ligi?

Kommentaar

Viimast korda küsin - sinu kord nüüd.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust

Ära kuse nüüd. Venemaa ei hakka kunagi endast 10 x suurema NATO blokiga otse tüli norima. Jah nad kakuvad kaableid läbi ja varastavad poisid. Aga see on ka kõik. Mingite tugitooli ekspertide hirmutamist ei tasu kuulata.[/LIST]
                    Nunuh...

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust

Nunuh...
                      No ja mis nüüd saab siis? Midagi ei saa. Toodetakse tohutus koguses arvamusi ja analüüse ja ongi kõik.
                      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust

No ja mis nüüd saab siis? Midagi ei saa. Toodetakse tohutus koguses arvamusi ja analüüse ja ongi kõik.
                        venemaa tegi just teo mis lükkas köik sinu väiteid ümber ja ikka jagub õigustust .

Pane nüüd oma kaks juttu kokku ka siis. Just selle teise väite pärast see esimene vale ongi.
                        “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust

venemaa tegi just teo mis lükkas köik sinu väiteid ümber ja ikka jagub õigustust .

Pane nüüd oma kaks juttu kokku ka siis. Just selle teise väite pärast see esimene vale ongi.
                          NATO ju otsustas. et mingit otsest rünnakut polnud. Ja artikleid rakendas ainult Poola. Et ma ei tea. Eks neid droone ja rakette jääb ka edaspidi igalepoole maha sadama. Kedagi ei huvita.
                          Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

ei tea kas see meesnaine, vms mis iganes sooga pedofiililõust ta on, teadis ka kõikidest kõrvalmõjudest ja ohtudest ja uuringu tulemustest kui ta seda ohtlikku mrna segu omale õlga süstis
                            tundub jaa et tegelikud uhhuutajad peavad mitteuhuutajaid uhuutajateks, sest nad ise uhhuu mõju all

aga no martin laine ja kaili malts ja hando tõnumaa ja vahur koorits ja ott järvela tunduvadki sellised katkised inimesed olevat, et isegi annaks neile andeks nende rumalused

Kommentaar

Delfi väidab et Kirk(ässitaja) oli ise süüdi? Ja kas ta ähvardab et sellised asjad võivad ka eestis toimuda?

Kommentaar

Your political views worth nothing if you aren’t ready to die for them. Something tells me he wasn’t…
                                The One and Only

Kommentaar

Working...
                                X