LKFi andmebaasist sõnumiga: http://www.lkf.ee/index.php?03526230133603458. Või kui juhtud lausa vin-koodi teadma, siis: https://www.lkf.elion.ee/pls/xlk/sys..._r_l.show_form
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Elioni digi tv-s on ka neli Soome kanalit endiselt täiesti olemas. On muide kogu aeg olnud, ka siis, kui Starmani omad vahepeal võidurõõmsalt kiljusid, et läbi nende ainulaadne võimalus näha nüüd ka Nelost... Eks sõltub muidugi ka sellest, kus elad ja mis juhe praegu tuppa jookseb. Isiklikult soovitaks iga kell Elioni sellele zuumile eelistada - odavam (ja hetkel saab vist üldse poolmuidu), poole rohkem kanaleid, parem pilt. Natuke alla aasta olen kasutanud ja siiani null probleemi. Ainuke tõsine miinus on hetkel see, et teise teleka vaatamise jaoks tuleks teine box osta, kuid zuumiga on sama lugu.
edit: kukkus jubeda reklaamtekstina välja, aga tõesti, olen vaadanud mõlemat lahendust samas kohas kõrvuti toimimas ja no ei anna võrrelda.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Oskab keegi öelda, et kas mõni pood Tallinnas müüb quicksilver firmamärgi kellasid?Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Samas võib Elioni digi tv kodulahenudsena igavene nuhtlus olla. Näiteks kui keegi sisse helistab sulle, siis kaob nett ning vist jamas siis ka telepilt.
ja daywalkerile, siis vanasti vist West Sport müüs nagu... Pole enam ammu sinna poodidessse sattunud.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Kuna duublid ei saa tõusta kõrgemale tasemel ku esiliiga, siis tõuseb ülemineku mängudele Kalju. Mis siis, et ta on 6.kohal, tegelikult on see praegu aga 2.koht mis viib Kalju ülemineku mängudele.
Ma paremini ei oska.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a willKommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
-
te olete valel teel, tärn on sellepärast, et Kaljul on üks -/+ kaotus kirjas. Se tähendab, et võrdsete punktide korral on ta alati kehvemal kohal. Ja et see ära ei ununeks, seepärast ongi seal tärn.
MLis peaks Ajaxil ka tärn olema, aga nad on niigi kindlalt viimased, koha jagamine neil kellegagi enam ei õnnestu.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar