Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
kas tv3l on vaja abi arvude rittaseadmisel? james bondi näidatakse täiesti suvalises järjekorras, mis on veel suht pohhui. aga näiteks ei suuda nad michael jacksoni ainsa sõbra 2 kuulsamat filmi ritta seada või top geari hooaegu järjestadaKommentaar
-
kas hallitusjuust saab hallitama minna?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Mul seööine mure, et mu arvutil on 2 ketast ( C ja D nagu enamasti). D ketas on aga imelikult kombel C'st suurem. Nüüd oleks vaja mul C ketas suuremaks teha, kui D aga ei oska seda. Äkki saab keegi õpetada, kuda seda teha?Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchooKommentaar
-
füüsiliselt või virtuaalselt kaks ketast?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar