Kas "Dese" = "Ekul"?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kui laskuda detailidesse, siis tundub küll. Jätkab ju viimane sealt kus pooleli jäi. Jaa kirjavahemärke ei taha kaa kasutada, nagu see eelmine kasutajagi, muidu läheb liiga tüütuks.
Aa minu küsimus oleks selline, et umbes mitu posti on tal kuu pärast ? poole aasta pärast ?Kommentaar
-
Ekul sai jah nädalase puhkuse.
Kuuajapärast pole tal väga palju poste, kui moded oma tööd teevad, muidugi kui tüüp areneb, siis võib neid tal päris palju koguneda. Kõik oleneb.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Kuidas murest lahti said? Suutsin ka midagi sellist tekitada.
Kuna mul hiirt pole, panin Ctrl - aga ei aidanud, tekst läks väiksemaks aga brauseri (üli)suurus jäi samaks.
E: Heureka! Ma olen keenjus. Tuleb kasutada ikka itimeeste esimest pakutud varianti: kas te restarti olete teinud?
Aga küss romariole jääb ikka õhku.Supplies!Kommentaar
-
Püksid jalas ei taha Pegasus külas käia.
No ei tule noh, värdjad, miks kärpisite vaba meedia tiibu.Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Apua!!! Kas keegi saaks rock Üllatuse - Ma Tulen tagasi üles kuhugi laadida. Mul pole seda tööarvutis (n)Kommentaar
-
On nimekirjas. Töötab online osakonnas uudistereporterina. Ehk siis kõik slolehe online väljaande spordiuudised on tehtud peugeotist. okok. jätkem härrasmees rahule.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
? AM2 esitajaks...
Kommentaar