Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Palun täpne link sellele "lust kansa" sidemele - http://www.terviseabi.ee/Hüppeliigesega on vist küll nii, et kui kord jamaks läks, siis ei tule sellel kunagi lõppu.
Endal on ta raibe mitu korda kipsis olnud . Kolme kuu eest saadud laks annab siiani tunda ja jalg ei ole enam see, mis enne.
TerviseAbi OÜ poest saab arstitõendiga 90% soodukat sellistele sidemetele (maksin 60.- ), mida palimängu ajal lausa lust kanda - hoiab liigese paigas ja pärast esimest trenni läeb üldse meelest, et see vidin jala ümber on.
Ma olen opile minemas (ikka see hüppeliiges), eks pärast tuleb siis ka toda jalasidet kanda.Kommentaar
-
Aga palun:
Asi tundub esmapilgul kohmakas ja arvatakse,et see jalatsi sisse ei mahu, aga minu kossukatesse läeb ta lupsti sisse.
Kommentaar
-
natuke segaseks jääv küsimus, aga minul töötas selline imelihtne lahendus, et tõstsin mp3 infrapuna abil telefoni ja siis kasutasin seda muusikapala helinana. mul on eriti vana kooli Ericssoni Walkman, ning tirinaks loomulikult Grünbergi BallAlgselt postitanud kasutaja eestimees pooltmis oleks parim veebileht kust saaks moblale päris helinaid tõmmata (muusika lugusid)
näiteks tahaks Robbie Williams - Supreme«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»Kommentaar
-
mobla helinaks tahaks mõnda head muusika luguKommentaar
-
Aitäh. Peab tutvuma.Aga palun:
Asi tundub esmapilgul kohmakas ja arvatakse,et see jalatsi sisse ei mahu, aga minu kossukatesse läeb ta lupsti sisse.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar