Huvi pärast, et ehk on kellelegi jäänud kõrvu, kes TV6's Meistrite Liigat kommenteeriva hakkavad?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kruus ja Kivisild hetkel puldis, homses kavas on kah sama paar mängitud. Ise vahetasin igatahes esimese veerandtunni järel Viasati peale - nagu karta võis, heietab Kivisild oma mõtet kaks minutit ja pärast seda mainitakse mokaotsast ära, et Torres tegi vahepeal ohtliku löögi, no joptvjumat...Algselt postitas vtp Vaata postitustHuvi pärast, et ehk on kellelegi jäänud kõrvu, kes TV6's Meistrite Liigat kommenteeriva hakkavad?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
"hidden city". ehk.Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustvanasti oli tv1st sari nimega kadunud linn. keegi oskab pakkuda, kuidas see inglise keeles olla võis?
Kommentaar
-
mis sa arvad, et ma ei ole seda proovinud?Algselt postitas aanvaller Vaata postitustSiiski peaks olema The Lost City
Kommentaar
-
julgen kahelda.Algselt postitas aanvaller Vaata postitustSiiski peaks olema The Lost City
18.00 Kanada-Lõuna-Aafrika põnevuslugu noortele "Kadunud linn" ("Hidden City", 1996) 15/26 (kordus).
kuigi too oli kanal 2-s, mitte tv1-s.
Kommentaar
-
Miks tugeva tormiga vesi muutub meres soojemaks ?
Miks puurimisel puur soojeneb ?
Miks on jäämineku ajal järve ääres jahedam kui eemal ?
Kui talvel hakkab lund sadama , siis ilma läheb soojemaks . Miks ?
ette tänades
.
George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Google -> Wikipedia -> eraldi lõik sellest, miks nii. Autoriõigused.Algselt postitas zaz Vaata postitustmiks on House MD theme muusika Eestis erinev sellest, mida ameerikamaal lastakse?
ehk miks TV 3 näidatava House MD alguses ei mängi Massive Attack?
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar