Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Üldiselt on nii, et vee pealmine kiht on alati soojem kui alumine ning kui tuul on mere poolt, siis on rannas alati soojem vesi, sest laine toovad soojema vee randa. Samas kui tuul on maa pealt merele on rannas vesi külmem.
Jäämineku aeg on üldiselt juba ilmad soojemad ja vesi (järv) on veel jääs ja sellepärast ongi järve ääres jahedam, sest järv on jäätud ja see hoiab külma. Sama point on ka näitesks Saaremaa ja Hiiumaaga. Suvel on seal jahedam kui mandril, sest neid ümbritseb külm mervesi (vesi ei ole jõudnud veel talvest üles soojeneda)mis teeb ilma jahedamaks. Talvel on aga vastupidi merevesi ei lase külmal nii kiiresti mõjuma hakata(suve jooksul soojenenud vesi ei jahtu kohe maha ja hoiab soojemat ilma).
Madal ja kõrgrõhkkonnast oled kuulnud?
Kõrgrõhkkond tähendab alati päikesepaistelist ilma ja madalrõhkkond pilves ilma. Suvel tähendab kõrgrõhkkond selget ja sooja, talvel aga selget ja külma ilma. Madlarõhkkond tähendab suvel pilves ja jahedat ilma, talvel aga pilves ja soojemat ilma.
Puuri küsimus on nii rumal, et ma ei viitsi vastama isegi hakata.
Üldiselt vastasin nii lihtsalt kui oskasin. Kui midagi arusaamatuks jäi, siis küsi üle.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Ma mötlesin hommikul sama küsimust küsida, aga ei leidnud sobivat teemat.
See nö uuskasutajate kallal irisemine hakkab ära tüütama. Vanad olijad - vötke rahulikult, rääkige oma klubi teemas vms.
Löpuks ei ole isegi enam naljakas. Auka!Kommentaar
-
Minu arust on asi nii, et kasutaja Eston on nagu meeleheitel koduperenaine. Endal on päevad siis peab teistele sitasti ütlema.Kommentaar
-

üldiselt ma olen juba ammu tahtnud teatud vendadele öelda, et kuradi kvaliteetpostitajad, ärge kiunuge nii palju. üks teine laseb ka bännide teemas iga nädal vähemalt korra hala lahti, vaadake parem mõnikord peeglisse ja mõelge, kui palju ja kas üldse teie enda postid foorumile juurde annavad. pinnud-palgid, junõu.
päikest.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Kus nüüd tulid moralijüngrid välja.
Persse, selliseid natuke napakaid (nagu Eston) ja selliseid veidi roppe (nagu mina
) postitajaid peab ka olema. Kas kõik peab olema nagu üks hall mass? Ei pea!!! Teistest erinevad postitajad lisavad foorumile ainult vürtsi 
Piiisss, tropid
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
minu omad ei anna eriti midagi.
üldiselt ma olen juba ammu tahtnud teatud vendadele öelda, et kuradi kvaliteetpostitajad, ärge kiunuge nii palju. üks teine laseb ka bännide teemas iga nädal vähemalt korra hala lahti, vaadake parem mõnikord peeglisse ja mõelge, kui palju ja kas üldse teie enda postid foorumile juurde annavad. pinnud-palgid, junõu.
päikest.
aga sitta peab ka keegi tootma ju
Kommentaar
-
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Kommentaar
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar