Miks budu ja eston ei kasuta algustähte?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
-
vähe hiline, aga kunagi aitas minu arust kreisiraadio hädast välja. tuli helistada vist numbrile 044 ja broo. Jaanes oli päris tihti eetris oma küsimustega- patareid jne.. meenub mingid lambad oma kaevurite lampidega, et öösel näeks rohtu süüa. äkki proovid sinna?Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
kuidas too trullakas Slide-Fifty kitarrimees nii kõhnaks ühtäkki sai?
uue video link ka:
olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
... minu rumal küsimus seisneb selles et mis saab edasi - laupäeval sõitis vend autoga Haanjas kraavi (täpsemalt tema pruut); pühapäeval sõitis täditütar autoga kõrval teelt Linnut teele autole küljepeale ette nii et haigasse ja auto mahakandmisel, täna hommikul sõitis naise õemees Õika ringil autoga teisele autole tagant sisse (mahlad välja ja staged lömmi), täna lõunal sõideti fänn Päts`ul küljepealt sisse ..... Kas mitte liialt palju 4 päeva jooksul - kas mitte mingi nõiaring ei koondu minu ja minu sugulaste ka heade tuttavate ümber - kas mitte mina ei ole järgmine - või hoopis SINA????????????RummaBastards!Kommentaar
-
google.ee - A Dios Le Pido english - möötmatu hulk tulemusi. See on ju nii lihtne
Tulemused 1 - 10 ligikaudu 842,000-st otsingule A Dios Le Pido english. (0,03 sekundit)Kommentaar
-
ära täna autoga tartu tule eks... minu rumal küsimus seisneb selles et mis saab edasi - laupäeval sõitis vend autoga Haanjas kraavi (täpsemalt tema pruut); pühapäeval sõitis täditütar autoga kõrval teelt Linnut teele autole küljepeale ette nii et haigasse ja auto mahakandmisel, täna hommikul sõitis naise õemees Õika ringil autoga teisele autole tagant sisse (mahlad välja ja staged lömmi), täna lõunal sõideti fänn Päts`ul küljepealt sisse ..... Kas mitte liialt palju 4 päeva jooksul - kas mitte mingi nõiaring ei koondu minu ja minu sugulaste ka heade tuttavate ümber - kas mitte mina ei ole järgmine - või hoopis SINA????????????Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
)
Kommentaar