Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
mina usun sind, et oled näinud,
Eestis on viimase 20a jooksul nii külmi talveoid olnud küll
The freezing point of 40% vodka is about -30 degrees C
Not unless someone's been stealing sips from it and replacing it with water...which would be REALLY FREAKING DUMBGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a willKommentaar
-
Ma olen jälle kuulnud, et osad poolearulised eestlased kutsuvad kõiki venelasi tibladeks.Algselt postitanud kasutaja ballack pooltno venelased teavad rääkida et kõik eestlased ühed suured fashistid on koos lätlaste ja leedukatega.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Mulle ajas küll mingi vene mimm kätt külge ja rääkis, et tema küll ei arva, et ma fašist oleks, ehkki meedia niimoodi väidab. Mina vastasin, et näita tisse ja saimegi kenasti läbi.Algselt postitanud kasutaja ballack pooltno venelased teavad rääkida et kõik eestlased ühed suured fashistid on koos lätlaste ja leedukatega.
Elik pole vaja onju alati poliitikast rääkima hakata.Kommentaar
-
ega kuskil veebis eilset Reporteris juhtunud Anu Saagimi "õnnetust" ei ole?
www.reporter.ee ei näidanud igastahes
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar