Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks omavahel ei tohi elada ja lapsi kasvatada samasoolised?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Miks peaks riskima lapsepõlvetrauma tekitamisega näiteks lastele, kes vaesesse perre sünnivad? Niikuinii hakatakse koolis mõnitama ju. Ja paljud mehed-naised ei saa looduslikul teel last, kas neil peaks ka kunstliku viljastamise või lapsendamise ära keelama? Loodus pole ju ette näinud! See muidugi tähendaks, et nad pole perekond ka ja pole vaja üldse riigil kulutada midagi nende peale, sest rahvaarvu nad raisad üldse ei tõsta ju. Kasutu kaader täiesti. Andrei Sõritsa ahju, venelased välja, piirid kinni, siis saab Eesti puhtaks, onju Shermann?

Teiseks selle peale ei ole vist ka mõnigi mõelnud, et lapse kasvamine sõltub ikka rohkem kasvatuse kvaliteedist ja hoolivusest, mitte eeskätt (ja mõne meelest ainuüksi) kasvatajate soost. Adopteeriva paari (misiganes kujul siis) otsus on seejuures üldjuhul põhjalikult läbi kaalutud ja mõlemad pooled on valmis kasvatusse ka oma panust andma. Kui ema ja isa puhtfüüsiline olemasolu mängiks tõesti nii tähtsat rolli, siis vast töötaks see loogika ka teistpidi, st heteropaaride kasvatatud lapsed peaksid ju valdavas enamikus ikka tänu sellele rõõmsad ja rahul olema, ei?

Ja üldiselt ma usaldaks pigem maailma teadlaste praktiliselt üksmeelset arvamust, mille kohaselt vanemate seksuaalne orientatsioon ning nende laste emotsionaalne, psüühiline, sotsiaalne ja käitumuslik kohandumine ei ole omavahel seotud. Nagu öeldud, lapse heaolu määrab ikka kasvatusprotsess, mitte see, mis soost või kui mitu inimest teda kasvatab. Kõik siit eestpoolt loetud seisukohad algavad sisuliselt ühelt ja samalt aluselt, et "laps vajab heaks kasvamiseks kindlasti nii isa kui ka ema, aga kuna ühte ei ole, siis järelikult..." Mis sisaldab juba algusest peale hoiakut ja on seega kallutatud. Ja ei ole niisugusena paraku lihtsalt tõsiseltvõetav, ükskõik kui kinnisilmi ütleja ka sellesse ei usuks.

Ning samamoodi pole ühtegi uurimust, mis kinnitaks, et vanemate seksuaalne sättumus mõjutab lapse oma. Eespool käis läbi selline loogika, et teatud ühed ja samad kasvatusvõtted ei tee heteroseksuaalse paari lapsest kohe kindlasti geid, aga homoseksuaalse paari lapsest võivad ikka teha küll. No andke andeks.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
      kle ää see pärast nüüd muretse. meie riigi tõeliselt isamaalistes peades on küpsemas plaanid kasvatusvitsast lastetusmaks. haiged inimesed need viljatud. maksku krt kinni oma hälve. mul toonitud bemmi klaasist sitaks riivavad silma sellised haided värdjad. ei no kui nad kusagil pimedas ja teki all oma vahel, siis mul pohhuj, aga tra ausalt. mingu perse sellised. selliste pärast terve eesti rahvas välja surebki.
      aitäh

Kommentaar

igaks juhuks küsin, et kas lugupeetud foorumlased saavad ikka sellest Viimis keisist aru? lapsed jäetakse ilma teatud hüvedest, kuna nende emmedele ei meeldi poisid. lapsed jäetakse ilma. lapsed jäetakse ilma. emmedele ei meeldi onud ja selle eest peavad lapsed ostma bussis pileti. lapsed. koolitoit. lapsed. lesbide lapsed on halvemad kui normaalsete inimeste omad. koolitoit. bussisõit. halloo.
        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
          Miks peaks riskima lapsepõlvetrauma tekitamisega näiteks lastele, kes vaesesse perre sünnivad?
          Sa vist ei mäleta väga oma kooliaega? Kui sa võrdled lapsi kes vaesesse perre sünnivaid ja kes kasvatatakse gaypaari poolt? Minu koolis oleks igatahes gaypaari lastega konkreetselt 1:0 tehtud.

Teiseks selle peale ei ole vist ka mõnigi mõelnud, et lapse kasvamine sõltub ikka rohkem kasvatuse kvaliteedist ja hoolivusest, mitte eeskätt (ja mõne meelest ainuüksi) kasvatajate soost. Adopteeriva paari (misiganes kujul siis) otsus on seejuures üldjuhul põhjalikult läbi kaalutud ja mõlemad pooled on valmis kasvatusse ka oma panust andma. Kui ema ja isa puhtfüüsiline olemasolu mängiks tõesti nii tähtsat rolli, siis vast töötaks see loogika ka teistpidi, st heteropaaride kasvatatud lapsed peaksid ju valdavas enamikus ikka tänu sellele rõõmsad ja rahul olema, ei?
          .
          Seda ma kardangi, et kui neile nüüd õigus antakse, siis adopteerimine ei tule just põhjalikult läbi kaalutud, vaid et "juhhei saime nüüd uue õiguse endale, lähme adopteerima"

Ning samamoodi pole ühtegi uurimust, mis kinnitaks, et vanemate seksuaalne sättumus mõjutab lapse oma. Eespool käis läbi selline loogika, et teatud ühed ja samad kasvatusvõtted ei tee heteroseksuaalse paari lapsest kohe kindlasti geid, aga homoseksuaalse paari lapsest võivad ikka teha küll. No andke andeks.
          studies show that "sexual identity confusion is common among children raised by gay parents" and that "children of lesbians are less likely to fit traditional gender roles." The AAP denies the "identity confusion" charge but acknowledges that "men and women who had lesbian mothers were slightly more likely to consider the possibility of having a same-sex partner, and more of them had been involved in at least a brief relationship with someone of the same sex,"

Kommentaar

No see on jah suhteliselt ilmselge, et mõnevõrra erinevates koolides oleme käinud. Samuti ei näe isiklikult vajadust ega mõistlikkust oma seisukohti sellistes küsimustes mingite ebamääraste hirmude põhjale üles ehitada, aga igaühele oma. Uurimustest - oleks pidanud lisama sõna "pädevat".

Ja üldiselt võiks teemat natuke rohkem tagasi Konna viidatud suunda juhtida.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Svenniid Vaata postitust

.
              Seda ma kardangi, et kui neile nüüd õigus antakse, siis adopteerimine ei tule just põhjalikult läbi kaalutud, vaid et "juhhei saime nüüd uue õiguse endale, lähme adopteerima"
              Tee endale selgeks, kuidas Eestis üldse adopteerida saab. Adopteerijale tehakse meeletu taustakontroll, mingi sotsiaalklemm käib adopteerijal pika aja jooksul nagu hagijas kannul ning kui midagi kahtlast leitakse, siis last neile ka ei anta. Veidi erinev on sugulaste laste adopteerimine, kus on tingimused veidi kergemad.

Kommentaar

No see on jah suhteliselt ilmselge, et mõnevõrra erinevates koolides oleme käinud. Samuti ei näe isiklikult vajadust ega mõistlikkust oma seisukohti sellistes küsimustes mingite ebamääraste hirmude põhjale üles ehitada, aga igaühele oma. Uurimustest - oleks pidanud lisama sõna "pädevat".

Ja üldiselt võiks teemat natuke rohkem tagasi Konna viidatud suunda juhtida.
                see pole mingi vabandus, et "minu koolis ju nii ei tehtud" , jne jne ma olen oma seisukohta 10 korda rääkinud juba, aga ma nüüd rahunen maha, ja viime teema tagasi õigele teele. Side lõpp.

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                  igaks juhuks küsin, et kas lugupeetud foorumlased saavad ikka sellest Viimis keisist aru? lapsed jäetakse ilma teatud hüvedest, kuna nende emmedele ei meeldi poisid. lapsed jäetakse ilma. lapsed jäetakse ilma. emmedele ei meeldi onud ja selle eest peavad lapsed ostma bussis pileti. lapsed. koolitoit. lapsed. lesbide lapsed on halvemad kui normaalsete inimeste omad. koolitoit. bussisõit. halloo.

Elu ongi ebaõiglane. Saage sellest aru!
                  Kui tahavad, et kõik oleks võrdsed, siis Põhja- Korea ja Kuuba peaks olema sellised riigid maailmas kus kõik inimesed on võrdsed . Koligu sinna siis
                  Huvitav miks alati kõige suuremad kiunujad ja tähelepanuvajadusega inimesed kipuvad olema homoseksuaalid?!
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Elu ongi ebaõiglane. Saage sellest aru!
                    Kui tahavad, et kõik oleks võrdsed, siis Põhja- Korea ja Kuuba peaks olema sellised riigid maailmas kus kõik inimesed on võrdsed . Koligu sinna siis
                    Huvitav miks alati kõige suuremad kiunujad ja tähelepanuvajadusega inimesed kipuvad olema homoseksuaalid?!
                    sest me elame väärastanud maailmas. ja minujaoks on kõige huvitam see, et iga teine mees paneb pihku lesbide peale ja nüüd kui on tekitatud mingi probleem, kellele anda toetus kellele ei, siis enamus mehed vaatavaid neid lesbisi nii nagu ühiskond vaatab kõiki oma omasooiharaid.
                    i don t like u u don t like me

Kommentaar

Kuidas see ühiskond neid omasooiharaid siis vaatab?
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Gaihv. Sitaks teksti. Do drugs.
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                          Nendest lastes tulevad ju raudselt peded, prohhevsionaalsed uurimused ütlevad seda. Mina küll ei taha potensiaalsete homodega ühes bussis sõita. Nad on ju kõik edevad ja tähelepanupuuduses ja pärast tulevad mind võib-olla puutuma..õõh, rõve.

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
                            ä. äkki muudaks midagi nenede "sinu koolikaaslaste" peades? äkki annaks nende "sinu koolikaaslaste" vanematele võimaluse mõtelda oma laste kasvatamise kõrval, mitte ainult viina juua või feimi ja sulli taga ajada? oled kuulnud väljendit armastuseta jäänud lapsed?
                            Tra kus sa võid nii enn olla, ma selgitan sulle siis nii: seal ei ole mitte mingit vahet mis minu koolikaaslased tegid. KÕIK teavad, et koolid on koolivägivalda täis ( ma ei tea mis imekoolis Vincent käis siis ) Ja kui nohik ütles, et tema klassikaaslast narriti sellepõrast, et ta oli mulatt, ja mingit kutti narriti sellepärast, et ta nimi oli Kasper või midagi. Mida sa ootad siis sellest gaypaari lapsest seal? Ta hakkab konkreetselt tappa saama seal. Ja üldse pole vahet mis teistega tehti kunagi, mida sa hakkad tooma mingeid ulme vabandusi just selleks, et minuga vaielda saaks. Ja ma ei ole mitte kunagi öelnud, et neist lastast kasvaksid friigid, lihtsalt nende lapsepõlv saab olema ulme raske, ja minuarvates poleks vaja seda neile teha. Loe oma postitus uuesti läbi, mida krdit sa muutma hakkad nende peades kui eesti riik ei suuda toetustegagi hakkama saada. Tule maapeale tagasi.
                            Pange see teema kinni ära, ei ole hea tervisele

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                              Nendest lastes tulevad ju raudselt peded, prohhevsionaalsed uurimused ütlevad seda. Mina küll ei taha potensiaalsete homodega ühes bussis sõita. Nad on ju kõik edevad ja tähelepanupuuduses ja pärast tulevad mind võib-olla puutuma..õõh, rõve.
                              Sul on ikka tõsised vaimsed probleemid, või siis on sul paar kromosoomi puudu
                              i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
                                Ta hakkab konkreetselt tappa saama seal.
                                Puiatus käisid ise?

Kommentaar

Working...
                                X