keegi dexterit siit vaatab kah? mis muljed 5. hooajast on/olid?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Tooms (või Dooms). kaks osa suisa, viimane neist oli vist esmaspäeval või teisipäeval. Pesa ehitusmaterjali ei mäleta, aga ta toitus vist inimmaksast.
Ise muidugi pean parimaks osaks "pimedus langeb me peale" (Darkness Falls), olen sellest osast kirjutatud raamatut (just!) isegi kunagi lugenud."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sai läbi vaadatud jah. Enne hooaja esimest osa kartsin natuke, et kas suudetakse eelmiste aastatega sama taset hoida. Esimesed kaks osa olid tempolt mõistetavatel põhjustel(4nda hooaja lõpp) aeglasemad ning võib-olla ka natuke igavamad aga sealt edasi oli ilusti tõusvas joones ning täitsa põnev.
Eks jääme kuuendat hooaega ootama!
Merry Christmas from Dexter!
Joga Bonito!!!Kommentaar
-
mul ka kusjuures hooaja 1. osa üldse ei meeldinud ja mingil määral ka viimane- ma isiklikult oleks ootanud, et deb saab teada, et dexter oli seal kile taga ja tema aitaski number 13-el neid mehi tappa- siis oleks vähemalt järgmine hooaeg põnevam kasvõi tulnud. järgmisest hooajast ootangi seda, et ta jääks kellegile vahele( kas siis quinnile või õele v kellegile, kes kohe seda asja kõigile avalikuks ei tee, et pinge säiliks ) ;DKommentaar
-
Kommentaar
-
Sa ka üle pika aja top geari vaadatud. Ja no veel mõistlik oli see, kus küsiti, et huvitav mis maitsega see jook on.
Two and a haf men on ära vaadatud. Nüüd peaks How I met Your Mother plani võtma. Uskumatu, aga pole ühtegi hooaega seda vaadanud veel.Kommentaar
-
Victoria Concordia CrescitKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar